Monitor d'Equitació

Implika Barcelona

Descripció

L'equitació és un esport amb un interès creixent a causa de la seva realització en la naturalesa, el contacte amb animals nobles i els beneficis que aporta. A més, és un sector que requereix professionals preparats per ensenyar la seva pràctica adequada. Aquest curs t'ensenyarà el que cal per accedir a aquesta professió. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.
Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector animal amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Destinataris

Aquest curs està enfocat a persones interessades en el món dels cavalls i volen convertir aquest interès en la seva professió.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Objectius

  • Dominar les tècniques d'equitació.
  • Conèixer les tècniques de doma.
  • Tenir els coneixements necessaris sobre docència.
  • Dominar l'anatomia i morfologia dels equins.
  • Realitzar les cures i l'alimentació que requereixen.
  • Conèixer el llenguatge corporal del cavall.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com a Monitor d'Equitació.

Pràctiques

Pràctiques garantides en empreses del sector.

Perspectives laborals

Hípiques. Yeguadas. Centres de doma. Centres d'activitat equina. Residències equines. Empreses de serveis per al sector eqüestre.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.

Borsa de treball

Borsa de treball en empreses del sector.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Monitor d'Equitació
També et recomanem aquests cursos
X