Naturopatia

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Aquest tipus de medicina ancestral genera un creixent interès social pel que les seves sortides professionals s'estan incrementant. Aprendràs a desenvolupar una especialitat que, segons les indicacions de l'Organització Mundial de la Salut, ha de centrar el 50% dels tractaments mèdics. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.
Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector sanitària amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les quals et prepara el curs

Tenir un nivell alt de coneixement de l'origen de les malalties i el seu tractament sense danyar l'organisme. Fer atenció integral amb criteris d'eficiència i qualitat. Detectar pautes i causes de malalties. Utilitzar tècniques no invasores, com a dieta, exercici, psicoteràpia, relaxació ... Tractar tots els símptomes de malalties. Connectar amb els pacients de manera que aquests es comprometin i es converteixin en protagonistes de la seva salut.

Destinataris

El curs és adequat per a aquelles persones amb un interès en professions relacionades amb la salut i la vida saludable.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs el títol propi de Implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur com a professional de Naturopatia.

Perspectives laborals

Centres de teràpies naturals. Centres mèdics que ofereixin aquests tractaments. Establiments de productes dietètics, herbolaris i afins. Centres de Ioga, esportius, gimnasos i similars. Negocis de productes de naturopatia. Centres d'Estètica.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Campus i seus: Implika Barcelona
Implika Barcelona
Gran Via de Les Corts Catalanes, Nº 583 08011 Barcelona
X