TÜV Rheinland España

Norma EN-1090-2: Requisits Tècnics per a la Execució d'estructures d'Acer i Alumini (València)

TÜV Rheinland España

Curs
Presencial
12 Hores
  • El Prat de Llobregat (Barcelona)
312 €

Descripció

Un dels requisits de la norma EN 1090-2, és que el fabricant ha de provar que compta amb personal tècnic qualificat, l'equipament tècnic requerit i els processos documentats.

En aquest sentit, aquesta formació com a objectiu satisfer amb aquests requisits de formació per qualificar el seu personal.

Veure més

Temari del curs

UNE-EN 1090:2011. Part 1: Execució d'estructures d'acer i alumini. Requisits generals. Requisits. Mètodes d'Avaluació. Avaluació de Conformitat. Classificació i designació (EXC 1 a EXC 4). Marcat.
     UNE-EN 1090:2011. Part 2: Requisits tècnics per a l'execució d'estructures d'acer. Especificacions i documentació. Productes constituents. Preparació i muntatge. Soldadura. Fixació amb elements mecànics de muntatge. Tractament superficial. Toleràncies geomètriques. Inspecció, assajos i correccions.
     UNE-EN 1090:2011. Part 3: Requisits tècnics per a l'execució d'estructures d'alumini. Especificacions i documentació. Productes constituents. Preparació. Soldadura. Fixació amb elements mecànics i unió amb adhesius. Muntatge. Tractament superficial. Toleràncies geomètriques. Inspecció, assajos i correccions.
     casos Pràctics
Veure més

Destinataris

La nova norma EN 1090-2 un ampli abast i s'ha d'aplicar tant de forma prèvia a l'inici de la fabricació, com durant i després de la mateixa. La norma introdueix a més diversos conceptes totalment nous i fins ara desconeguts pels dissenyadors del sector de la construcció. Entre aquests conceptes nous, un dels més importants és la Classe d'Execució (EXC).

 

És important assenyalar que aquesta nova norma europea és d'obligat compliment per a tots els fabricants d'estructures metàl · liques d'acer i soldadores i que substitueix a la Norma DIN 18800-7.

 

El curs està dirigit principalment als Fabricants d'estructures metàl · liques d'acer ja soldadores que han de complir amb el marcatge CE d'acord amb la directiva europea de productes per a la construcció (89/106/CEE).

Veure més

Horari/Torn

De 9.00 a 15.00 hores.

Places

10

Durada

12 hores.
Dates: 12 i 13 de desembre de 2012.

Lloc on s'imparteix el curs

TÜV RHEINLAND Valencia

Preu

312 €
312 eur. Formació exempta IVA. Bonificable per la Fundació Tripartita fins a 156 euros / persona.
S'inclou: Documentació curs, Coffee-breaks i Certificat assistència TÜV Rheinland.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Norma EN-1090-2: Requisits Tècnics per a la Execució d'estructures d'Acer i Alumini (València)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Norma EN-1090-2: Requisits Tècnics per a la Execució d'estructures d'Acer i Alumini (València)