Oposicions de las Corporacions Locals

Oposicions
Presencial | On-line
entre 1000 € i 2500 €

Descripció

Vols treballar a les Corporacions Locals? A Prepara't oferim cursos dirigits a graduats universitaris que busquen estabilitat laboral i un càrrec d'alt nivell de responsabilitat dins les Corporacions Locals. I que vulguin guanyar un sou fixe entre 2.300? i 3.000?.

Temari

Temari de les Corporacions Locals. Dependrà de cada Ajuntament. 

Destinataris

Dirigit a graduats universitaris que busquen estabilitat laboral i un càrrec d'alt nivell de responsabilitat dins les Corporacions Locals. I que vulguin guanyar un sou fixe entre 2.300? i 3.000?.

Metodologia

Metodologia 100% adaptada a tu!!! Tutor personal i tracte personal, classes i tutories setmanals, grups reduïts i formació amb garanties: Si no obtens la teva plaça dins del termini contractat, t'ampliem el temps de preparació de manera gratuïta. L'ampliació serà fins a la meitat del temps contractat inicialment, i sempre que s'hagi superat l'avaluació continua amb una puntuació de 8 o més.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català o Castellà

Objectius

Aconseguir una formació sòlida, adquirir els coneixements teòrics i pràctics essencials, aconseguir una introducció a la legislació de manera clara i pròxima, aconseguir un grau de familiarització amb els textos legals que permeti a l'alumne/a continuar indagant en la temàtica del seu interès etc.

Lloc on s'imparteix el curs

Plaça Poeta Marquina · 5 · 1r2a · 17002 · Girona
Oposicions de las Corporacions Locals
Prepara't
Campus i seus: Prepara't
Prepara't
Plaça Poeta Marquina, 5, 1on 2a 17002 Girona
Cursos més populars
X