Preparació d'Oposicions a Grup A1: Interventors-Tresorers de l'Administració Local

1028 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
CEF Centro de Estudios Financieros
Preparació d'Oposicions a Grup A1: Interventors-Tresorers de l'Administració Local
Sol·licita informació
Oposicions
Presencial | On-line
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Cos adscrit al Ministeri de les Administracions Públiques (actualment d'Hisenda i Administracions Públiques) de competències de les diferents comunitats autònomes. Aquests funcionaris tenen fonamentalment accés a dos tipus de destinació:
  •          Destinació com INTERVENTOR; les seves funcions principals són el control i la fiscalització de la legalitat de les despeses, així com dels ingressos públics i la gestió de la comptabilitat.
  •          Destinació com TRESORER; com a comeses fonamentals el maneig i custòdia dels fons municipals. És el cap de la Unitat de Recaptació. Es pot optar voluntàriament per exercir un o altre lloc de treball. Les retribucions varien d'un Ajuntament a un altre, si bé d'entrada solen estar al voltant de 54.000? (brut anual).


Com a requisit acadèmic és indispensable ser llicenciat en Dret, Ciències Polítiques i de l'Administració, Sociologia, Administració i Direcció d'Empreses, Economia, Ciències Actuarials i Financeres o títol de grau corresponent.

Temari

Programa

Publicat a la web de l'INAP al juliol de 2014

PART COMUNA

     Dret Constitucional, Comunitats Europees, Dret Administratiu, Gerència Pública, Administració Local, Dret Urbanístic, Dret Financer i Dret Mercantil (90 temes).

Exercicis

La meitat de les places ofertes es farà pel sistema d'oposició, que haurà de constar com a mínim de tres proves, dues d'elles de caràcter teòric, que versaran sobre el contingut del programa i tindran per objecte la demostració dels coneixements específics de les funcions a desenvolupar, i una de caràcter eminentment pràctic, que permeti comprovar la capacitat d'anàlisi i la aplicaciónrazonada de coneixements teòrics, que es determinaran en tots els supòsits d'acord amb les funcions reservades a aquesta subescala.

Per a la resta de places ofertes, l'ingrés s'efectuarà pel sistema de concurs-oposició des de la subescala de Secretaria-Intervenció, que haurà de constar com a mínim de dues proves, una teòrica i una pràctica.

El nombre total de temes exigits no podrà ser inferior a 120 temes i podrà ser completat per la Comunitat Autònoma que convoqui les proves selectives.
Les comunitats autònomes han d'establir sobre aquests mínims les bases que regiran les diferents.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Preparació d'Oposicions a Grup A1: Interventors-Tresorers de l'Administració Local
CEF Centro de Estudios Financieros
Campus i seus: CEF Centro de Estudios Financieros
CEF Barcelona
C/ Gran de Gràcia, 171 08012 Barcelona
Sol·licita informació
X