Curs Organització de la Producció Televisiva

Curs
On-line | Semi-presencial
Consulteu el preu

Descripció

La producció és una de les activitats crucials en l'àmbit televisiu. Comprèn la logística que comporta la realització d'un projecte i, per tant, resulta clau per a la bona marxa d'un rodatge d'un programa de televisió i perquè el projecte arribi a bon port, a temps i dins del pressupost.
Aquest curs aspira a introduir l'alumne en el món de la gestió i direcció de la producció per a televisió.
Per a això, s'estudiaran l'organització d'una cadena de televisió, els diferents serveis que hi ha i les eines de què disposa el director de producció i les destreses necessàries per desenvolupar el treball dins d'un equip de producció.

Temari

Les unitats didàctiques del curs d'Organització de la Producció Televisiva són:

1. Introducció a la Televisió
2. Enllaços i Centres d'Emissió
3. Producció d'Informatius
4. Producció de Programes de Televisió

Objectius

Conèixer els diferents departaments ubicats en una cadena de televisió i les funcions. Poder desenvolupar-se en el món audiovisual emprant la terminologia específica. Saber els diferents mitjans pels quals un equip pot enviar imatges a la seva cadena. Conèixer els elements implicats en la realització d'un directe. Saber les funcions del productor en l'execució d'aquests serveis perquè es pugui desenvolupar sense problemes en el món laboral. Conèixer qui és qui en un informatiu i les funcions. Saber quines són les funcions del departament de producció i poder desenvolupar-amb els coneixements adquirits. Reaccionar ràpid davant els imprevistos per poder solucionar qualsevol problema. Conèixer qui és qui en un programa i les seves funcions. Conèixer els diferents tipus de programa i saber les necessitats que poden sorgir per estar preparat i poder resoldre-les sense problemes.

Titulació obtinguda

Diploma certificat per l'Escola Professional Audiovisual de MasterD.

Pràctiques

pràctiques professionals rn empreses audiovisuals de nivell.

Avantatges del curs

Classes en directe: Webinars, seminaris i classes.

Professorat

Profesores Expertos: Profesionales con experiencia.
Campus i seus: MASTERD Profesionales
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X