TAGO CENTRO DE ESTUDIOS

Perit Judicial d'Administració de Finques i Patrimonis Immobiliaris

TAGO CENTRO DE ESTUDIOS

Curs
On-line | Semi-presencial
225 Hores
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

El Curs de Pèrit Judicial d'Administració de Finques i Patrimonis Immobiliaris amb aquest curs podràs conèixer les funcions, procediments, tècniques i instruments del peritatge judicial.

Temari del curs

  • El peritatge judicial
  • Drets reals
  • Procés de valoracions immobiliàries
  • Urbanisme
  • Gestió de comunitats de propietaris
  • Normativa estatal de valoracions

Destinataris

Professionals de l'Àrea Immobiliària, així com per a totes aquelles persones que vulguin dedicar-se professionalment o reciclar-se en la Peritació Judicial d'Administració de Finques i Patrimonis Immobiliaris.

Metodologia

Durant tot el temps que duri l'estudi, comptes amb el suport d'un equip pedagògic. Classes presencials concertades i videoconferències, Skype.

Objetius

Conèixer les funcions, procediments, tècniques i instruments del peritatge judicial. Capacitació i preparació per a dur a terme la gestió i direcció de comunitats. Proposar l'import líquid de les indemnitzacions.

Titulació obtinguda

En finalitzar el curs, l'alumne rebrà el corresponent Diploma Curs de Perit Judicial d'administració de Finques i Patrimonis Immobiliaris.
Al Campus on-line podràs rebre notícies, posar-te en contacte amb Tago Estudis i amb els teus professors, accedir a la Borsa de Treball, descarregar-materials complementaris.

Perspectives laborals

Un cop finalitzat el curs es trametrà l'expedient acadèmic de tots i cadascun dels alumnes a l'Associació de Perits Judicials Immobiliaris, que s'encarregarà de tramitar l'acreditació com Perit Judicial d'Administració de Finques i Patrimonis Immobiliaris, i donar d'alta en les llistes de tots els Jutjats que els alumnes assenyalin.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Perit Judicial d'Administració de Finques i Patrimonis Immobiliaris

Perit Judicial d'Administració de Finques i Patrimonis Immobiliaris