TAGO CENTRO DE ESTUDIOS

Perit Judicial d'Administració de Finques i Patrimonis Immobiliaris

TAGO CENTRO DE ESTUDIOS

Curs
On-line | Semi-presencial
225 Hores

Descripció

El Curs de Pèrit Judicial d'Administració de Finques i Patrimonis Immobiliaris amb aquest curs podràs conèixer les funcions, procediments, tècniques i instruments del peritatge judicial.

Temari del curs

  • El peritatge judicial
  • Drets reals
  • Procés de valoracions immobiliàries
  • Urbanisme
  • Gestió de comunitats de propietaris
  • Normativa estatal de valoracions

Destinataris

Professionals de l'Àrea Immobiliària, així com per a totes aquelles persones que vulguin dedicar-se professionalment o reciclar-se en la Peritació Judicial d'Administració de Finques i Patrimonis Immobiliaris.

Metodologia

Durant tot el temps que duri l'estudi, comptes amb el suport d'un equip pedagògic. Classes presencials concertades i videoconferències, Skype.

Objectius

Conèixer les funcions, procediments, tècniques i instruments del peritatge judicial. Capacitació i preparació per a dur a terme la gestió i direcció de comunitats. Proposar l'import líquid de les indemnitzacions.

Titulació obtinguda

En finalitzar el curs, l'alumne rebrà el corresponent Diploma Curs de Perit Judicial d'administració de Finques i Patrimonis Immobiliaris.
Al Campus on-line podràs rebre notícies, posar-te en contacte amb Tago Estudis i amb els teus professors, accedir a la Borsa de Treball, descarregar-materials complementaris.

Perspectives laborals

Un cop finalitzat el curs es trametrà l'expedient acadèmic de tots i cadascun dels alumnes a l'Associació de Perits Judicials Immobiliaris, que s'encarregarà de tramitar l'acreditació com Perit Judicial d'Administració de Finques i Patrimonis Immobiliaris, i donar d'alta en les llistes de tots els Jutjats que els alumnes assenyalin.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Perit Judicial d'Administració de Finques i Patrimonis Immobiliaris

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Perit Judicial d'Administració de Finques i Patrimonis Immobiliaris