Personal Shopper. Assessor d'Imatge Personal

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

En el món actual, la imatge personal que transmeten és un element bàsic per a molts professionals, fins al punt que la professió d'Assessor d'Imatge s'està desenvolupant ràpidament en diversos sectors, generant moltes oportunitats de treball. Aquest curs obre aquesta possibilitat reforçant els teus coneixements sobre el món de la moda o la interrelació professional en àmbits socials.
Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.
Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector de la salut i la bellesa amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Temari

Mòdul I. Serveis i activitats.
Mòdul II. Organització d'un servei de personal shopper
Mòdul III. funcions
Mòdul IV. Protocol social i empresarial
Mòdul V. Planificació de les compres
Mòdul VI. Moda i Tendències
Mòdul VII. Ruta de botigues
Mòdul VIII. Característiques d'un Personal Shopper

Competències per a les quals et prepara el curs

Aconsellar sobre embelliment personal i supervisar l'execució tècnica dels canvis proposats. Definir l'estil d'indumentària i complements adequats per a cada persona. Formar en protocol, usos i habilitats socials. Administració i gestionar el teu propi gabinet d'assessoria d'empresa. Preparar al client perquè ofereixi la millor imatge possible en actes públics i davant audiències.

Destinataris

Aquesta formació està orientada a qui els agrada la moda, el protocol social i la cura personal en general i volen convertir-lo en la seva professió.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs: Títol propi de Implika Títol expedit per la Universitat Francisco de Vitoria (UFV) * Aquests títols certificaran tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com a Assessor d'Imatge Personal (Personal Shopper).

Perspectives laborals

Personal Shopper. Assessor d'imatge. Assessor de protocol. Publicitat i mitjans de comunicació visual. Departaments de selecció i formació personal. Empreses d'assessorament d'imatge personal integral. Salons de perruqueria i instituts de bellesa. Clíniques de medicina estètica.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Campus i seus: Implika Barcelona
Implika Barcelona
Gran Via de Les Corts Catalanes, Nº 583 08011 Barcelona
X