AULACAT (Girona)

Personal Subaltern

AULACAT (Girona)

Oposicions
Presencial | Semi-presencial

Descripció

Els jardins públics, les instal · lacions de l'Ajuntament, els edificis públics, les carreteres, l'atenció telefònica dels teus dubtes ... darrere de tot això hi ha una persona que ha accedit a la funció pública a través d'unes proves, i que està allà per fer que els serveis públics funcionin.Si vols ser telefonista, uixer, conserge, recepcionista, peó, jardiner, fuster, paleta en un lloc fix i ben remunerat, fes-te funcionari públic.

Si vols rebre més informació posa't en contacte amb nosaltres omplint el formulari adjunt.

Cada any hi ha places lliures convocades pels Organismes Públics. Tens l'oportunitat d'aconseguir un dels millors llocs de treball de la Funció Pública, amb unes condicions laborals úniques:- Seguretat en el lloc de treball (fix i per a tota la vida).

- Jornada laboral continua

- Salari aproximat de 1.000? / Mes.

- Excedències, dies d'assumptes propis.

- Possibilitat de promoció interna.

Treballaràs com a telefonista, uixer, conserge, recepcionista, peo, jardiner, fuster, paleta, etcEl Mètode de formació Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema per a la teva preparació, podem adaptar a la teva situació personal.

Veure més

Temari del curs

1. La Constitució Espanyola.
2. La Monarquia Parlamentària.
3. El poder judicial.
4. El Govern i l'Administració.
5. Òrgans de Govern.
6. L'Administració perifèrica de l'Estat.
7. Organització territorial.
8. Règim local espanyol.
9. Organització municipal.
10. La funció pública local.
11. Drets i deures dels funcionaris de les entitats locals.
12. Procediment administratiu.
Veure més

Destinataris

A aquelles persones que sense tenir estudis mitjans, només amb els bàsics vulguin accedir a la funció pública, exercint treballs molt variats, per exemple telefonista, uixer, conserge, recepcionista, peo, jardiner, fuster, paleta, etc .. i amb això accedir a un lloc de treball fix i ben remunerat.
Veure més

Requisits

- Tenir complits els 18 anys i no excedir l'edat de jubilació.
- Nacionalitat espanyola o dels altres estats membres de la Unió Europea.
- No patir malaltia ni estar afectat per limitacions físiques o psíquiques que siguin incompatibles amb el desenvolupament de la funció a realitzar.
- No trobar apartat del servei per sanció disciplinària en qualsevol administració pública ni inhabilitat per al'exercici de funcions públiques.
- Estar en possessió de la titulació exigida per a cada plaça, segons les bases de la convocatòria.
- En algunes convocatòries poden exigir que l'opositor no excedeixi d'aquella edat en què falten menys de 10 anys per arribar a la jubilació.


En general, la titulació exigida és el Certificat d'Escolaritat o equivalent, encara que pot haver alguna plaça en què es requereixi el títol de Graduat Escolar o equivalent, així com alguna certificació necessària per poder desenvolupar les tasques pròpies del lloc de treball.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Personal Subaltern

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos