IED Barcelona Escola Superior de Disseny

Posgrado en Craft in Digital Manufacturing

IED Barcelona Escola Superior de Disseny

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
6.200 €

Descripció

La revolució en la fabricació digital s'ha convertit en la pedra angular de la indústria 4.0. D'una banda, està creant nous models de negoci, i per l'altre, s'està convertint en l'estàndard de sectors molt competitius com l'automoció, la salut i el sector aeroespacial.

La indústria creativa i el sector industrial exigeixen perfils altament especialitzats que entenguin aquest nou canvi de paradigma. És necessari impulsar nous perfils professionals que siguin capaços d'implementar tecnologies de fabricació digital i realitzar un seguiment de la constant evolució que es produeix al seu voltant i dels possibles projectes que poden sorgir del seu ecosistema.

El Postgrau en Craft in Digital Manufacturing proporciona als estudiants els coneixements i les eines necessaris per a utilitzar les tecnologies de fabricació digital en els seus projectes futurs, configurant la seva visió general del procés de les artesanies digitals i analògiques i exposant-les a noves metodologies de disseny aplicades en el camp de fabricació digital.
Veure més

Destinataris

El curs està dirigit a professionals de l'àmbit de les indústries creatives que desitgin ampliar els horitzons de la fabricació digital al seu camp d'especialització. Professionals i graduats en moda, belles arts, disseny o arquitectura. Els aspirants hauran de comptar amb un coneixement bàsic de modelatge 3D i design thinking, i hauran de presentar el seu portfolio creatiu per a la seva avaluació.

Horari/Torn

Dilluns, dimecres i divendres alterns, de 18.30h a 22.40h

Durada

Duració: 6 meses
Data d'inici: 16 de gener de 2020

Objetius

L'objectiu del curs de postgrau és proporcionar als estudiants els coneixements i eines necessaris perquè puguin utilitzar tecnologies de fabricació digital en els seus projectes futurs, configurar la seva visió general del procés dels oficis digitals i analògics i donar-los a conèixer noves metodologies de disseny aplicades al camp de la fabricació digital.

  • Identificar quin tipus de tecnologies de fabricació digital s'apliquen al projecte o al procés de disseny.

  • Comprendre com es treballa en un entorn on es conjuminen les indústries analògiques i digitals.

  • Crear productes o serveis a mesura amb un enfocament dirigit al disseny centrat en l'ésser humà.Perspectives laborals

Entre les possibles sortides professionals s?inclouen:
Gestor d?innovació
Director creatiu
Dissenyador de producte i conceptes
Gestor de projectes
Desenvolupador de negoci

Preu

6.200 €
Taxa de matrícula 2.000 euros + taxa de curs 4.200 euros
També et recomanem aquests cursos