IED Barcelona Escola Superior de Disseny

Posgrado en Design for Wearables

IED Barcelona Escola Superior de Disseny

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
6.200 €

Descripció

El Postgrau en Design for Wearables es centra en futures aplicacions de Tecnologies Wearable i convida als estudiants a anticipar noves tendències, impulsar solucions innovadores i reconfigurar el mercat existent cap a models més sostenibles. Els estudiants aprenen a combinar estratègies basades en dades, desenfoqui del disseny computacional, dispositius electrònics, creació ràpida de prototips, AR / VR i interacció avançada en la definició d'un nou flux de treball creatiu.

Wearable o fashionable tech fan referència a tots aquells dispositius intel·ligents que poden incorporar-se a la roba, usar-se com a accessoris o implantar-se en el cos. Tals dispositius, com a rastrejadors, aparells electrònics, programari o sensors, es caracteritzen per la seva capacitat per a intercanviar dades com a part d'un sistema de nodes definit com la Internet de les Coses (IoT). El concepte de IoT fa referència a la identificació i interconnexió de tots els objectes a través d'Internet. Aquest protocol de comunicació connecta l'àmbit digital i el físic, millorant les solucions innovadores perquè funcionin en un nou escenari mixt.

L'impacte de la tecnologia wearable és evident en l'educació, l'entreteniment, la comunicació, la navegació, l'exercici físic i, segons les tendències del mercat, tindrà un impacte encara major en el sector de la salut, on podria trobar el major potencial en termes d'aplicacions.


Veure més

Destinataris

El curs està dirigit a dissenyadors, enginyers, arquitectes i creatius que desitgin explorar noves aplicacions tecnològiques en wearables i fashion tech, elaborant solucions de gran valor per a usuaris, mercats i hàbitats. Es requereix experiència prèvia en el disseny de productes, disseny de modes i fabricació digital.

Metodologia

L'Escola IED Màster ofereix una formació contínua, aptituds, especialitzacions i l'oportunitat de mantenir-se al dia en tots els aspectes del disseny, amb l'aval del valuós patrimoni històric i cultural del disseny italià.
L'estratègia de futur està sempre en sintonia amb les *macrotendencias socials, mediambientals i financeres, i estem al corrent dels canvis que necessitaran les nostres ciutats i els seus entorns per a la seva adaptació en els pròxims 30 anys. En IED Màster basen la seva activitat activitat docent en els quatre escenaris que considerem crucials per a fer front a les necessitats del futur: disseny per al desenvolupament sostenible, disseny per a nous models de negoci, disseny per a nous mitjans de difusió i disseny per a les persones.

Idiomes en què s'imparteix

Anglès

Horari/Torn

Dimarts, dijous and divendres alterns, de 18.30h a 22.40h

Durada

Duració: 6 mesos
Data d'inici: 16 de gener de 2020

Objetius

El Postgrau en Wearables Design es centra en futures aplicacions de Tecnologies Wearable i convida als estudiants a anticipar noves tendències, impulsar solucions innovadores i reconfigurar el mercat existent cap a models més sostenibles. El nostre objectiu és redefinir els dispositius contemporanis cap a una nova generació de nodes cognitius, que ens connectin als nostres hàbitats i ecosistemes.

Com es veurà un món interconnectat?

Quins són els nous paradigmes al fet que donaran lloc els dispositius cognitius?

Què sentirem en el futur?

Els estudiants que cursen aquest programa aprenen a combinar estratègies basades en dades, desenfoqui del disseny computacional, dispositius electrònics, creació ràpida de prototips, AR / VR i interacció avançada en la definició d'un nou flux de treball creatiu. Aquest programa capacita als estudiants per al domini de la tecnologia, qüestionant els reptes actuals i projectant solucions innovadores que es veuen impulsades per les forces mediambientals, socials i econòmiques que van remodelant la nostra societat.

Preu

6.200 €
Taxa de matrícula 2.000 euros + taxa de curs 4.200 euros
També et recomanem aquests cursos