Bau Centre Universitari de Disseny de Barcelona
Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
3.780 €

Descripció

Una de les formes més estables i segures de transmetre els valors d'una marca és a través del packaging. Els productes i especialment el que transmeten a través dels envasos són, cada vegada més, un dels principals recursos de l'empresa. El repte del packaging és aprendre a construir i a desenvolupar envasos eficients, capaços de crear un vincle especial amb les seves audiències, d'impactar en tot just una mil·lèsima de segon i de generar la lleialtat dels seus consumidors. El disseny de packaging és una disciplina completament diferent a altres disciplines de disseny perquè el seu objectiu principal és el reconeixement instantani. El packaging d'èxit exemplificat en les grans marques ha de tenir, sobre tot, consistència en la seva comunicació.

Temari del curs

Aquest postgrau s'estructura en 3 mòduls i conclou amb un Projecte Final d'Estudis. Puntualment, s'organitzaran conferències amb especialistes en temes clau i de màxima actualitat o rellevància que completaran la formació del postgrau.
  • Mòdul I - Procés de disseny de Packaging.
  • Mòdul II - Eines.
  • Mòdul III - Projectes de construcció de Packaging (5 tallers).

Requisits

Postgrau en Packaging Design atorgat per la Universitat de Vic-UCC. Els alumnes sense titulació universitària prèvia rebran un Diploma d'Extensió Universitària.

Metodologia

Presencial

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Horari/Torn

Horari: Dimarts i dijous de 19 h a 22 h.


Durada

Període lectiu: Del 18 d'octubre del 2016 a maig 2017. Presentació PFE: juny de 2017.


Lloc on s'imparteix el curs

Bau, Escola Superior de Disseny C/ Pujades 118 - 08005 Barcelona (Distrito 22@)

Objetius

Capacitar al dissenyador en el procés de conceptualització, creació i desenvolupament del packaging aportant les eines que li permetran desenvolupar la millor solució creativa als objectius que se li plantegin.

Titulació obtinguda

Postgrau en Packaging Design atorgat per la Universitat de Vic-UCC. Els alumnes sense titulació universitària prèvia rebran un Diploma d'Extensió Universitària.

Perspectives laborals

Agències de Branding i Packaging.
Empreses que gestionin les marques i/o tinguin interioritzat el disseny de les mateixes, tant si són empreses fabricants com de distribució.
Estudis de disseny.
Departaments interns de packaging.
Agències de Comunicació.

Promocions 
Preu

3.780 €

Avantatges del curs

Amb aquest postgrau i el Postgrau en Packaging Design es obiene el Màster en Publicacions Digitals. Aquests postgraus es poden cursar en un mateix any acadèmic o en diferents anys acadèmics. Així mateix, tots els postgraus que formen part d'un màster es poden cursar de manera independent.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Brand Design

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau en Brand Design