Postgrau Certificacions Energètiques i Mediambientals (amb especialització LEED i Passivhaus)

Postgrau
On-line
30 crèdits
entre 2500 € i 5000 €

Descripció

Si t'interessa el medi ambient i les energies renovables per tenir cura d'ell de la millor manera i vols seguir ampliant la teva formació acadèmica i professional, llavors, aquest postgrau que t'ofereix Econova, Gestor Energètic encarregat d'impartir la formació, és el que estaves buscant .
Amb aquest Postgrau estaràs capacitat per obtenir les acreditacions LEED Green Associate i LEED AP (Acredited Professional) i si ets ia un LEED Green Associate ja podràs convalidar el Postgrau.

Temari

  • LEED Conceptes Bàsics
  • Passivhaus NZEB (edificis d'Energia gairebé nul·la)
  • Preparació a l'examen LEED Green Associate
  • LEED AP BD + C (Versió 4.0)
  • Arquitectura Sostenible
  • LEED Project Management


Els exàmens de LEED són atorgats pel USGBC (US Green Building Council) i es poden programar el dia que més correspon a l'alumne.

Requisits

Titulació Universitària.

Metodologia

Gràcies al nostre sistema en línia basat en videoconferències en directe, així un accés estable a l'campus en línia podràs estudiar des de qualsevol país, estant en contacte directe amb els experts i la resta dels companys que et permet compaginar la teva vida professional i familiar.

Objectius

Aquest Postgrau Online, et prepara, especialment, per superar amb èxit els exàmens oficials de la certificació internacional i amb major reconeixement LEED i et dóna les eines necessàries per entendre la Certificació energètica Passivhaus. Així com també dominaràs què és i com fer disseny sostenibles i, en general, ser capaç de projectar i avaluar un ZEB (Net Zero Energy Building).

Titulació obtinguda

Amb títol Universitat Barcelona.

Avantatges del curs

Professorat

L'aprenentatge, amb finalitat pràctica i professionalitzadora, està impartit per professionals específics del sector, investigadors amb experiència destacada, amb l'objectiu d'obrir noves línies professionals als alumnes amb noves capacitacions i nous contactes amb empreses del sector.
Campus i seus: Gestor Energético Econova
Gestor Energético Econova
C/ Lope de Vega nº 121 08018 Barcelona
Cursos més populars
X