Descripció

Aquest curs intensiu en anglès està dirigit a titulats universitaris i / o professionals que vulguin especialitzar-se en l'alta direcció hotelera per accelerar la seva carrera professional. Durant un any complet a plena dedicació, l'alumne s'especialitza en la gestió d'empreses de la indústria hotelera. Durant el semestre acadèmic els alumnes són exposats a les més avançades tècniques operacionals de gestió i qüestions estratègiques que confronten actualment els directius hotelers per proporcionar-los els coneixements específics i que desenvolupin les habilitats necessàries per a la presa informada de decisions, tant del món hoteler com de la gestió empresarial en general. Integrat en el programa està vessant operativa en arts culinàries tradicionals suïsses, així com el servei de restauració i allotjament, per què Les Roches és reconeguda internacionalment.

Durant el segon semestre, l'alumne realitzarà un període de pràctiques de 20-24 setmanes en un establiment hoteler nacional o internacional dels que col · laboren amb el nostre programa. Les pràctiques són part integral del programa i completa el programa del curs de postgrau. Estàs es realitzaran en les àrees relacionades amb les assignatures estudiades durant el semestre acadèmic. L'estudiant realitzarà les seves pràctiques en un lloc operacional al departament del Servei d'Alimentació i Begudes, Allotjament (Recepció, Governanta, etc.), Cuina, o en llocs d'Administració, etc. d'un establiment hoteler o restaurant nacional o internacional.Veure més

Destinataris

El Curs està dirigit a titulats universitaris, amb prioritat als Diplomats en Turisme, Llicenciats en Administració i Direcció d'Empreses o Econòmiques, i Tècnics en Empreses i Activitats Turístiques i / o professionals amb un mínim de tres anys d'experiència en la indústria hotelera i turística.

Requisits d'idiomes: TOEFL amb una puntuació mínima de 500 punts.Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Direcció d'Hotel (1 any)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau en Direcció d'Hotel (1 any)