Postgrau en Disseny d'Accessoris de Moda

Postgrau
Presencial
6 mesos
6300 €

Descripció

Des de les grans marques fins als dissenyadors més outsiders, tots aposten pels accessoris per realitzar el que desitgen en les seves col·leccions tèxtils. Sense el complement, el perfum i la cosmètica, no existirien ni l'Alta Costura, ni el Prêt-à-porter de luxe.
L'important en el món dels complements és entendre i controlar tot el procés, saber qui són els tècnics i conèixer els tallers que poden materialitzar i plasmar les seves idees.
Aquest Postgrau Intensiu pretén preparar especialistes que abastin els complements amb una visió completa, des del seu disseny (materials, patrons, protocol, ergonomia, etc.) a l'enteniment de les necessitats del client i del mercat.

Destinataris

Aquest Prostgrado Intensiu està dirigit a Graduats i / o Llicenciats i professionals de
disseny de moda que vulguin especialitzar-se en el món dels accessoris.
disseny de producte que vulguin especialitzar-se en el món dels accessoris.
altres disciplines amb inquietuds creatives amb interès en endinsar-se a la Moda d'accessoris amb coneixements bàsics previs de patronatge i confecció.
Podran accedir als programes als participants que acreditin una titulació universitària o un grau propi d'universitat. Els candidats que no tinguin la titulació universitària requerida podran accedir a determinats programes en virtut dels seus mèrits professionals. En aquest cas, i amb caràcter discrecional per part de l'IED Barcelona, es determinarà quin tipus de certificació obtindran

Metodologia

Aquest Postgrau Intensiu combina assignatures teòriques amb pràctiques en taller i preveu la realització d'un projecte final amb el disseny i la confecció d'una col·lecció completa de complements, amb la seva apropiat estudi de viabilitat productiva i comercial.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Inici: 16/01/2020 Crèdits: 30.

Objectius

El Postgrau en Disseny d'Accessoris de Moda està pensat per a professionals de diferents àmbits de la moda i del disseny que volen investigar en complements innovadors. L'objectiu del programa és aportar les eines bàsiques per desenvolupar col·leccions d'accessoris que incloguin bosses, marroquineria, barrets, complements tèxtils i bijuteria, tenint en compte la seva posterior fabricació i coneixent de primera mà les principals empreses d'aquest sector que treballen dins i fora de l' àrea de Catalunya.

Titulació obtinguda

La planificació didàctica de tots els cursos IED Màster es basa en els criteris que marca l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). IED Màster adopta un sistema de crèdits que segueix l'estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Màster expedeix exclusivament títols privats propis.

Perspectives laborals

Segons l'interès, la vocació i la preparació prèvia de cada alumne, el curs pot tenir múltiples sortides professionals: Dissenyador de Accessoris dins d'empreses o marques. Dissenyador de Accessoris independent creant una marca pròpia. Dissenyador de teixits adequat per al món d'accessoris. Responsable de màrqueting o comunicació en una empresa de Accessoris o dins el departament d'accessoris. Director creatiu d'una empresa de Accessoris. Coordinador o gestor d'una empresa de Accessoris. Analista de tendències de Accessoris. Estilista de Accessoris. Investigador de teixits i materials per Accessoris.

Professorat

Coordinadora: Irene Sierra.

Horari

Dilluns a dijous de 18.30h 22.40 i divendres de 16.40h a 22.40h.
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
Cursos més populars
X