Descripció

Si aspires a una carrera internacional en la indústria de golf, converteix-te en un alt directiu i domina el negoci del principal esport amb major taxa de creixement a nivell mundial. Una formació empresarial especialitzada en la gestió de camps de golf t'obrirà les portes a un ampli i divers ventall d'oportunitats professionals. El programa de Postgrau en Gestió de Camps de Golf és el teu millor punt de partida per redirigir la teva futura carrera professional en aquest camp.

El programa s'imparteix íntegrament en anglès i una durada d'un any, dividit en dos semestres. Durant el primer semestre acadèmic, l'alumne estudiarà 15 assignatures, 13 de les quals són teòriques i 2 pràctiques, que suposen un total de 600 hores lectives i 36 crèdits. Aquest programa s'ha concebut també amb sessions pràctiques sobre el terreny, de manera que els temes directament relacionats amb els camps puguin ser tractats in-situ.

Durant el segon semestre, l'alumne realitzarà un període de pràctiques d'un mínim de 1000 hores (6 mesos / 3 crèdits) en una organització o instal · lació amb camp de golf i en un o diversos departaments d'aquest camp. Els estudiants treballaran en àrees claus d'un club de golf, permetent aprendre la vessant operacional i experimentar situacions quotidianes, amb l'objectiu de desenvolupar les seves habilitats directives i adquirir els coneixements necessaris perquè puguin exercir com a alts directius prenent decisions ben informades, creatives i innovadores . Les pràctiques són una part essencial del pla d'estudis de Les Roches Marbella, on l'alumne podrà desenvolupar una ètica de treball i una actitud professional, indispensables per al seu futur professional en la indústria del golf.

Veure més

Destinataris

El Curs està dirigit fonamentalment a titulats universitaris en Turisme, en Ciències Empresarials, en Administració i Direcció d'Empreses, en Economia, a Tècnics en Empreses i Activitats Turístiques, ja Enginyers Tècnic Mitjà o Superior - branques d'Agronomia o Montes i / o professionals amb un mínim de 5 anys d'experiència en la indústria que desitgen una formació empresarial especialitzada en la gestió de camps de golf i empreses directament relacionades.

Requisits d'idiomes: TOEFL amb una puntuació mínima de 500 punts.Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Gestió de Camps de Golf (Postgrau 1-any)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau en Gestió de Camps de Golf (Postgrau 1-any)