EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales

Postgrau en Licitacions i Projectes Internacionals

EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales

Postgrau
Distància
6 Mesos
1.525 €

Descripció

L'objectiu d'aquest Diploma de Postgrau en Negocis amb Institucions Multilaterals és formar a l'alumne en la identificació de les importants oportunitats de negoci existents en les organitzacions internacionals, en el procés de licitació i en la gestió d'aquests projectes internacionals.

Temari del curs

Introducció a les licitacions internacionals
Preparació prèvia per presentar-se a una licitació internacional
Gestió del cicle de projectes de desenvolupament dels organismes internacionals
Preparació de prequalificacions i propostes per a les licitacions internacionals
Administració del projecte i redacció d'informes
Fonaments de la direcció de projectes internacionals
Lluita contra la corrupció en els negocis internacionals

Competències per a les que et prepara el curs

Identificar projectes finançats pels organismes multilaterals, bilaterals i ens públics que llancen concursos internacionals.
Conèixer les principals organitzacions internacionals de desenvolupament i projectes d'assistència tècnica i subministraments de béns.
Dur a terme els procediments de prequalificació per a projectes d'ajuda directa i indirecta de tots les organitzacions internacionals i d'ens públics a nivell internacional.
Preparar i realitzar prequalificacions per a licitacions i subministraments de béns per a projectes internacionals.
Elaborar referències i Curriculum Vitae (CV).
Documentar i presentar expressions d'interès i consorcis.
Establir Llistes Curtes (short list).
Preparar i dur a terme propostes tècniques per a licitacions i "calls for proposals".
Identificar i elaborar un Marc Lògic.
Assignar recursos i realitzar "procurement pla", assignació de personal, "backstopping", etc.

Destinataris


Professionals d'empreses industrials, les enginyeries, arquitectes, advocats, consultors individuals i empreses de consultoria internacionals (especialitzades en medi ambient, RRHH, les finances etc.) Organitzacions No Governamentals, agències de desenvolupament; administracions públiques, centres tecnològics i tots aquells professionals i empreses dedicats a la recerca de finançament internacional o amb interès a buscar les oportunitats de negoci que ofereixen les organitzacions internacionals a través de licitacions i la preparació i gestió de projectes de consultoria, assistència tècnica i serveis , així com en els esquemes i instruments de finançament internacional de projectes i el reforçament del desenvolupament institucionalMetodologia

Educació a distància (e-learning). Aplicació del mètode del cas

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol, anglès, francès
Gran part dels cursos estan disponibles en anglès, espanyol, francès i portuguès; algunes assignatures estan disponibles en rus, xinès o àrab

Horari/Torn

Cada alumne pot iniciar-lo quan ho desitgi (matriculació contínua).

Objetius

El principal objectiu és adquirir un coneixement pràctic sobre les oportunitats i convocatòries de serveis, obres i els productes per als organismes europeus i internacionals, aconseguint que els professionals coneguin i gestionin correctament totes les àrees dels projectes internacionals de subministrament de béns i serveis a través de les licitacions internacionals.

Adquirir coneixement pràctic sobre les oportunitats i convocatòries de serveis, obres i béns de projectes finançats pels organismes europeus i internacionals que financen l'ajuda al desenvolupament.

Identificar i utilitzar l'enfocament lògic i elaborar un Marc Lògic com a eines de planificació i seguiment dels projectes dels organismes internacionals.

Preparar prequalificacions i expressions d'interès per a les oportunitats a licitar i les propostes guanyadores.

Adquirir els conceptes i eines essencials de la disciplina de gestió de projectes ( "project management") tal com s'apliquen a aquest tipus de projectes, per donar suport o liderar l'execució de projectes adjudicats de les corresponents licitacions.

Titulació obtinguda

Postgrau en Negocis amb Institucions Multilaterals (Advanced Degree Program). Els alumnes sense títol universitari obtindran el "Diplomat en negocis amb Institucions Multilaterals (Advanced Executiu Program)

Perspectives laborals

- Empreses exportadores i / o importadores (o amb potencial d'internacionalització): departaments de comerç exterior, màrqueting internacional o internacionalització.

- Empreses de serveis i organismes relacionats amb el comerç internacional: departaments d'Internacional (Banca), la logística (Transport), les duanes (Transitaris / Agents de Duanes), Consultoria (Consultores, Màrqueting, les empreses de publicitat, importació exportació). ..

- Institucions públiques i privades relacionades amb la internacionalització: Agències de desenvolupament, cambres de comerç, associacions d'empresaris, associacions d'exportadors, organismes multilaterals, Organitzacions No Governamentals ...

- Projectes propis (emprenedors) oferint serveis d'assessor / Consultor de comerç exterior, Agent comercial, Intermediari en operacions d'importació exportació o creant la seva pròpia empresa.

Preu

1.525 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Licitacions i Projectes Internacionals

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau en Licitacions i Projectes Internacionals