Postgrau en Logística Integral

Descripció

La logística és una peça clau en els engranatges que articulen 3 variables importants per al negoci: el nivell de servei al client, les estructures de costos i les necessitats d'inversió.

Les tres són fonamentals per obtenir un alt grau de competitivitat en el mercat, entenent que en la pràctica no hi ha gairebé cap que no es pugui catalogar d'agressiu en termes de quantitat de competidors i importància en els preus de vendes.

La globalització ens ha portat grans oportunitats (proveïdors i clients en tot el món amb accessibilitat per a tots ells), però també ha afegit grans dificultats i complexitats a l'hora de gestionar la nostra distribució i els nostres aprovisionaments (majors distàncies). Són una mostra de les contraposicions que un director de logística ha de mesurar per prendre decisions que aportin valor i eficiència en el negoci.

Aquest postgrau forma part de l'oferta Executive Modular, pel que una vegada finalitzat pots prosseguir la teva formació amb el Màster en Direcció d'Operacions i Logística Integral o l'Executive MBA.

Temari

Temari
  • Logística Integral: estratègies i models d'organització
  • Com Volem ser: estructures i xarxes de distribució, l'externalització logística
  • Processos In bound: aprovisionaments, Demand planning, gestió d'inventaris
  • Una Visió interna: la gestió de magatzems, localització, disseny i layout, automatitzacions. Gestió i preparació de comandes.
  • Enfocados Al client: Transports i distribució, creació de xarxes i col·laboradors, logística inversa, Crossdocking, identificació i packaging de productes / comandes
  • Management: Planificació, estructures de costos, GMA, RSC, TIC, S & OP, Millora contínua, Control i indicadors de gestió SLA
TOTAL hores 150

Competències per a les quals et prepara el curs

Competències genèriques: Capacitat analítica. Capacitat per adaptar-se a noves situacions. Capacitat autocrítica en relacional negoci, identificant tant els seus punts forts com les seves àrees de millora. Capacitat per anticipar i formular una perspectiva de negoci que permeti detectar i aprofitar les oportunitats i obtenir avantatges i posicions competitives. Capacitat per generar idees i transformar-les en projectes, per emprendre accions i millorar els processos i / o resultats. Capacitat per dissenyar i gestionar projectes.

Destinataris

Gerents que entenguin la gestió de la logística com una oportunitat de millora del seu negoci.
Responsables de qualsevol línia directament relacionada amb la logística (magatzems, transport i distribució, aprovisionaments, gestió de comandes, transports, planificació, etc.), que necessiten adequar la seva experiència i coneixements a les tendències actuals.
Comandaments intermedis de l'àrea que vulguin impulsar les seves carreres professionals.
Responsables d'àrees amb relació directa (màrqueting, product managers, Category mànagers, Trademarketing ...) que actuïn en sectors on les operacions siguin crítiques per al seu negoci i necessitin conèixer / entendre els models possibles de gestió.

Requisits

Requisits d'admissió Els alumnes han de disposar de títol universitari (llicenciat, enginyer, diplomat, enginyer tècnic) o acreditar experiència professional d'almenys 3 anys. Per poder accedir al procés d'admissió, els candidats hauran de presentar una carta de motivació i el currículum vitae actualitzat.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català / Castellà / Anglès.

Durada

Durada: 150 hores - 25 ECTS. Data inici: 16/03/2018.

Objectius

  • Saber afrontar, dins el model de negoci de la companyia, un procés global per al disseny, la planificació, implantació i el control d'un pla logístic que afegeixi valor a l'empresa i els clients.
  • Saber mesurar l'impacte de les decisions funcionals que es genera en el negoci en totes les àrees i en els resultats.
  • Aprendre a seleccionar models i eines de gestió adequades per a les característiques de la nostra empresa en l'àmbit operacional.
  • Conèixer les últimes tendències de gestió per afrontar els reptes empresarials.

Titulació obtinguda

Postgrau en Logística Integral per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Postgrau en Logística Integral per l'Euncet Business School.

Promocions

Beques i convenis
Assessorem sobre les diferents beques i ajudes de les que et pots beneficiar. Així mateix, disposem de convenis amb entitats bancàries que ofereixen condicions molt avantatjoses per ajudar-te en la teva formació. Consulteu el nostre equip assessor.
UPC Alumni: 5% de descompte.
Premium Alumni UPC, CECOT i CENTREM: 10% de descompte.
Empreses associades a la CECOT ja CENTREM: 15% de descompte.
Bonificació Permís Individual de Formació (PIF): per a empleats en règim general de la Seguretat Social, es pot bonificar les hores concurrents a l'horari laboral.
Préstec flexible: amb Caixa d'Enginyers i amb Banco Santander.
Aturats: 15% de descompte.
Autònoms: 10% de descompte.

Preu

4450 €
A consultar.

Borsa de treball

Gestionem una borsa de treball amb un volum creixent d'ofertes de treball, entre contractes laborals i convenis de col·laboració en pràctiques.

Professorat

Director del postgrau: XAVIER MARÍN LACASTA

Lloc on s'imparteix el curs

Euncet Business School. Terrassa

Horari

Divendres 16:00 a 21:00 h - Dissabte 09:00 a 14:00 h
Postgrau en Logística Integral
Euncet Business School (centre adscrit a la UPC)
Campus i seus: Euncet Business School (centre adscrit a la UPC)
EUNCET Business School
Ctra. de Terrassa a Talamanca, km 3 08225 Terrassa (Barcelona)
Cursos més populars
X