Postgrau en Màrqueting i Finances Hoteleres

Descripció

El sector de l'hostaleria, en qualsevol de les seves modalitats i dimensions està permanent expansió.Atenent en cada cas a les seves diferents estratègies, tant les grans com les petites cadenes i grups hotelers aprofiten la bona marxa dels seus mercats per expandir amb nous hotels en compra o en gestió.Tot això reclama nous professionals amb alt perfil acadèmic i experiència en el sector.

El programa d'  Postgrau en Màrqueting i Finances hoteleres   neix amb l'ànim de facilitar a aquells directius de departaments d'hotels i cadenes hoteleres els coneixements en màrqueting i finances que els resultaran fonamentals per encarar aquests nous reptes directius.Tota aquesta formació s'imparteix a nivell universitari i amb els nivells de qualitat que comporta el segell de la UAB però complementada amb els millors directius de Hesperia, Barceló, Solmelià, etc.

Temari

Mòdul: Direcció de Màrqueting i Comercialització (5 crèdits ECTS).
· Realització del pla de màrqueting, segmentació, estratègia i negociació comercial, revenue management, gestió de marques i de la comunicació.

Mòdul: Direcció Financera (10 crèdits ECTS).
Anàlisi financer, pressupostari i gestió de la tresoreria.Sortides a Borsa.

Mòdul: Pràctiques en Empresa-Pràcticum (10 crèdits ECTS).
• El pràcticum és obligatori, disposa de 10 crèdits i l'avaluació es realitza a partir d'informes dels tutors pràctics.

Mòdul: Projecte Final (5 crèdits ECTS).
• El projecte és obligatori, consta de 5 crèdits ECTS i l'avaluació consisteix a defensar el projecte davant d'un tribunal.Consisteix en l'elaboració d'una memòria de pràctiques.  

Destinataris

Professionals que desenvolupin la seva tasca en qualsevol departament hoteler, interessats en adquirir una major formació en les àrees de màrqueting i finances al més alt nivell que els capaciti per a la seva integració en la direcció de les grans corporacions i grups hotelers.

Durada

30 crèdits ECTS

Promocions

Consultad con el centro.
Campus i seus: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona
Edifici Blanc. Vila Universitària. Campus Universitat Autònoma de Barcelona 08193 Bellaterra - Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Cursos més populars
X