ESIC, BUSINESS&MARKETING SCHOOL (Barcelona)

Postgrau en Màrqueting operatiu

ESIC, BUSINESS&MARKETING SCHOOL (Barcelona)

Postgrau
Presencial
5 Mesos
  • Barcelona
7.400 €

Descripció

El màrqueting operatiu és la culminació d'un procés programat mil·limètricament. No hi ha Màrqueting sense una proposta d'accions operatives sobre el terreny.

El Postgrau Superior en Màrqueting Operatiu, integrat dins del Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial (GESCO), té com a objectiu la formació de directius capaços de dirigir i executar les accions de Màrqueting en entorns competitius, globals i dinàmics.

Avui ja no serveixen els plantejaments clàssics, les eines operatives del màrqueting han canviat radicalment i seguiran canviant de forma accelerada, les noves tecnologies han introduït nous models que han revolucionat el màrqueting, la distribució de productes i serveis i especialment el món de la comunicació han canviat radicalment amb les noves tecnologies.

A més de l'experiència i la metodologia, en el Postgrau en Màrqueting Operatiu fomentem:

• L'esperit d'iniciativa en els participants, perquè el món actual exigeix ??professionals capaços de planificar l'estratègia de Màrqueting, dissenyar les polítiques més adequades i dirigir els equips que duran a terme l'execució del pla de màrqueting de l'organització.

• L'aplicació mitjançant la nostra metodologia, eminentment pràctica, que exigeix ??als nostres participants l'aplicació de tots els seus coneixements en el desenvolupament d'un projecte professional.

• La participació mitjançant la metodologia del cas permet posar a l'alumne en situacions reals i la seva discussió en un entorn de col·laboració.

• La connexió permanent amb la realitat del mercat empresarial. La nostra Escola permet participar als alumnes en les seves múltiples activitats durant i després del programa a través de les seves comunitats de pràctica, debats i conferències.

• La innovació, que té com a màxim exponent els esforços d'integració en els seus programes de les últimes tendències en comercialització, màrqueting i comunicació. Ha aconseguit involucrar experts de cada àrea tant en el disseny de l'estructura dels programes com en l'elaboració dels seus continguts.

• La construcció d'un networking de relacions personals i professionals que permetin a l'alumnat dirigir el seu desenvolupament personal i professional.

Característiques:

• Una visió pràctica i real de l'activitat de màrqueting i vendes.

• El programa inclou el desenvolupament d'un pla de màrqueting operatiu a presentar davant un tribunal d'avaluació.


Veure més

Temari del curs

L'oferta de valor de l'empresa
El valor percebut de l'oferta
Avaluacions presencials
El diàleg eficaç amb el mercat
Accessibilitat dels productes i serveis per als clients
Màrqueting intelligence: El coneixement com a base de l'avantatge competitiu
Pla de màrqueting operatiu

Destinataris
En el Postgrau Superior en Màrqueting Operatiu busquem candidats proactius, amb estudis superiors i un expedient acadèmic satisfactori, així com qualsevol altre mèrit, tant professional com personal, valorable per la Comissió d'Admissions d'ESIC.

En el Postgrau Superior en Màrqueting Operatiu et trobaràs amb professionals i directius d'importants empreses amb, almenys, més de 3 anys d'experiència, disposats a desenvolupar, impulsar i / o potenciar una carrera professional directiva en àrees de negoci comercials i de màrqueting, ia generar networking empresarial.

El Postgrau Superior en Màrqueting Operatiu està dirigit a:

• Professionals de l'àrea de Màrqueting i Gestió Comercial que desitgen renovar coneixements per impulsar les seves carreres.

• Professionals d'altres àrees que troben en el Màrqueting un complement a la seva formació i desenvolupament.

• Experts consultors o assessors que busquen una adquisició, actualització o revisió sistemàtica i rigorosa dels coneixements i aplicacions del Màrqueting i la Gestió Comercial.

• Titulats universitaris que desitgen adquirir una formació sòlida en les àrees de Màrqueting i Gestió Comercial per a impulsar el seu desenvolupament professional i directiu.

 


  •  
Veure més

Metodologia

El nostre mètode consta dels tres pilars següents: la transmissió de coneixements teòrics, la pràctica constant dels coneixements i l'atenció personalitzada i assessories al llarg de tot el programa. El Postgrau en Màrqueting Operatiu és eminentment pràctic, al voltant d'un 65% del pes del Postgrau es dedica a la posada en marxa de coneixements adquirits.

Tipus d'avaluació

El sistema d'avaluació consta d'una part qualitativa i una altra quantitativa.

Horari/Torn

Convocatòria 1: de dilluns a dijous de 19:00 a 22:00.
Convocatòria 2: divendres de 16:30 a 21:30 i dissabtes de 9:00 a 14:00.

Durada

Convocatòries:
Del 28 de febrer del 2019 al juny del 2019.
Del 15 de març del 2019 al juny del 2019.

Promocions

Consulta les ajudes a la formació.

Preu

7.400 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Màrqueting operatiu

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau en Màrqueting operatiu