Bau Centre Universitari de Disseny de Barcelona
Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona
3.570 €

Descripció

Dels crèdits pioners de Saul Bass i les experiències visuals de Norman McLaren a les actuals creacions de Michel Gondry i Danny Yount, avui, la gràfica en moviment troba en el nou espai audiovisual –cinema, televisió, Internet...- nous reptes i oportunitats. 

Identitat i empaquetat de TV, capçaleres de sèries i pel·lícules, videoclips, videoprojeccions,  publicitat, audiovisuals corporatius, suport audiovisual a la formació..., un espai de treball en expansió per al nou dissenyador audiovisual.

Un entorn en què el professional, a més d'utilitzar amb desimboltura les eines, necessita el coneixement dels mitjans i el domini del llenguatge i els recursos audiovisuals per poder connectar amb èxit amb l'espectador / usuari del segle XXI.

Temari del curs

El pla d'estudis del Postgrau en Motion Design s'estructura en 5 mòduls i acaba amb un Projecte Final d'Estudis.
  • Mòdul I -Tecnologies (After Effects i Final Cut / Eines de composició i d'edició digital) 
  • Mòdul II - Taller de Metàfora-Crèdits
  • Mòdul III - Taller d'àudio
  • Mòdul IV - Projectes (narrativa audiovisual)
  • Mòdul V - Cultura audiovisual
 

Requisits

Llicenciats, Graduats, C.F.G.S.en: imatge i so (audio i vídeo, audiovisuals i espectacles, il·luminació i tractament d'imatge, animació 2D i 3D i entorns interactius), arts plàstiques i fotografia i disseny (gràfic, industrial, interiors i arts aplicades a la indumentària). Professionals del sector sense titulació específica que puguin acreditar experiència professional. L'accés al curs vindrà determinat per un procés d'admissió.

Metodologia

Presencial

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Horari/Torn

Horari: Dilluns i dimecres de 19 h a 22 h.


Durada

Període lectiu: Del 5 d'octubre del 2016 a maig 2017. Presentació PFE: juny de 2017.


Lloc on s'imparteix el curs

Bau, Escola Superior de Disseny, C/ Pujades, 118 ? 08005 Barcelona (Distrito @)

Objetius

Submergir el dissenyador en un procés de reflexió i experimentació dins l'entorn de projectes de gràfica animada i creació audiovisual aprofundint en el coneixement de les eines de composició i edició digital, no només com a solució immediata als problemes bàsics de creació sinó com ajuda i suport al món de les idees.

Titulació obtinguda

Postgrau en Motion Design atorgat per la Universitat de Vic-UCC. Els alumnes sense titulació universitària prèvia rebran un diploma d?Extensió Universitària.

Perspectives laborals

Productores audiovisuals (publicitat, cinema i TV).
Agències web.
Estudis de disseny.
Empreses de disseny audiovisual.
Empreses de comunicació multimèdia.
Empreses de desenvolupament de videojocs.

Preu

3.570 €

Avantatges del curs

Amb aquest postgrau i el Postgrau en Motion 3D es obiene el Màster en Motion Graphics Design. Aquests postgraus es poden cursar en un mateix any acadèmic o en diferents anys acadèmics. Així mateix, tots els postgraus que formen part d'un màster es poden cursar de manera independent.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en Motion Design

Postgrau en Motion Design