IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Postgrau o Curs Professional en Disseny d'Apps i Productes Interactius

IDEP Escuela de Imagen y Diseño

Postgrau
Presencial
30 Crèdits
  • Barcelona

Descripció

La quantitat, la velocitat i la tipologia d'informació s'han vist directament afectades per l'avanç tecnològic dels dispositius intel·ligents (smartphones i tablets) obrint al dissenyador noves oportunitats professionals i fins i tot la possibilitat de crear el seu propi negoci o la seva pròpia startup.

L'augment d'usuaris de dispositius mòbils i l'ús d'aplicacions digitals (Apps, DPS, Smart TV, domòtica de la llar i de l'automòbil, etc.) obre un mercat que requereix de nous especialistes en disseny d'interfícies que reuneixin coneixements tècnics i funcionals per a aquest entorn.

Ja no són vàlids els dissenyadors print, que només traslladen solucions del mitjà imprès al digital, ni els informàtics, que encara que sàpiguen programar no coneixen els recursos visuals de lectura ni de comunicació necessaris per elaborar un bon producte.

Per això cal que els grafistes siguin permeables als nous suports d'informació, entenent-los i afrontant les novetats tecnològiques que suposen, a partir de la comprensió real de les possibilitats que aquests canals digitals ofereixen. Unes possibilitats per a les que la posició del dissenyador pot ser privilegiada per, a més, fer negocis rendibles.
Veure més

Temari del curs

Mòdul 1. Creació d'Apps I: Mitjà i Tecnologia
Mòdul 2. Creació d'Apps II: Disseny i Prototipatge
Mòdul 3. Disseny de Productes Interactius
Mòdul 4. Formació i Orientació Laboral (FOL)
Mòdul 5. Treball Final de Postgrau (TFP
* Els alumnes que hagin optat per l'itinerari de Curs Professional no realitzaran el TFP.

Destinataris

Llicenciats, Graduats i altres candidats que, provenint de disciplines com el disseny o la programació, volen especialitzar-se en disseny d'Apps i altres productes interactius.

Requisits

Cal tenir experiència en disseny i softwaregráficos acreditable per currículum acadèmic i / o portfoli. Si no és així, cal cursar prèviament, o en paral·lel, el Postgrau / Curs bàsic de Disseny Gràfic.Postgrau. Accés amb titulació universitària (llicenciatura, grau o graduat) i procés d'admissió intern.

Curs Professional. Accés per procés d'admissió intern.

Horari/Torn

Dilluns i dimecres
de 19:00 a 22: 00h

Places

18

Durada

Octubre a juny
(Lliurament TFM al juliol)

Data d'inici: dilluns 16 d'octubre de 2017

Objetius

Aquest programa té com a objectiu dotar l'alumne de les competències necessàries per adaptar els seus coneixements de disseny gràfic i de comunicació a l'entorn digital ia la creació i desenvolupament de projectes en els seus principals dispositius (smartphone i tablet), així com noves interfícies per smart TV o electrodomèstics d'última generació.

Al llarg del programa es formarà a l'alumne en la creació, per iOS i Android, d'Apps, de publicacions digitals (DPS) i de productes interactius per a nous suports, tant des del punt del disseny (creació d'identitat i direcció d'art) com des de l'experiència d'usuari (navegació, usabilitat i prototipat) o el llenguatge de programació, incloent a més les opcions comercials de desenvolupament de negoci.

En acabar el mateix, l'alumne comptarà amb els coneixements requerits per a comprendre cada format i les possibilitats que ofereix. Dissenyarà, configurarà i implementarà Apps tenint en compte, no només el suport, sinó també el tipus de contingut, portant-un pas més enllà.

Titulació obtinguda

S'obté un títol propi de Postgrau atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU.
O bé, s'obté un títol propi de Diploma d'Extensió Universitària atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU

Preu

Preu a consultar

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau o Curs Professional en Disseny d'Apps i Productes Interactius

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau o Curs Professional en Disseny d'Apps i Productes Interactius