Descripció

La UPC School proposa aquest programa per treballar un perfil enfocat al lideratge en equips multidisciplinaris ia la coordinació de totes les fases d'un projecte. El curs, a més, ofereix una preparació per obtenir la credencial de Project Management Professional, un certificat expedit pel PMI (Institut de Project Management), la institució més reconeguda que marca els estàndards de qualitat, globalment acceptats i utilitzats.

objectius:
Proporcionar als participants les tècniques més avançades en direcció, planificació i control de projectes, amb una orientació pràctica, fruit de la gran experiència del professorat. Desenvolupar les competències necessàries per a permetre als participants liderar equips humans i multidisciplinaris. Conèixer les implicacions legals dels projectes, així com les normes ISO que de forma inexcusable han de complir. Introduir els conceptes de gestió de la qualitat Six Sigma, amb elements de Lean Management.

Temari

Introducció al Project Management. Planificació, Programació i Metodologia PMBOK
Gestió dels Recursos Humans. habilitats Directives
Gestió Econòmica de Projectes, Subcontractació i Riscos. Gestió de la Qualitat i del Temps en els Projectes.
Tècniques Avançades en la Direcció i Gestió de Projectes.
Preparació per a la certificació Project Management Professional (PMP)
Projecte Project Manager Avançat

Destinataris

Enginyers Industrials Tècnics o Superiors. Titulats amb coneixements equivalents adquirits en l'exercici professional o amb formació addicional. Professionals que tenen responsabilitats en la gestió de projectes en diversos àmbits.

Durada

DATA INICI: 08/02/13. DURADA: 4 MESOS. CRÈDITS ECTS: 20.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Postgrau Project Management Avançat
També et recomanem aquests cursos
X