La Salle

Postgrau en UX (User eXperience)

La Salle

Postgrau
Semi-presencial
30 Crèdits

Descripció

Durant el postgrau l'alumne adquirirà els coneixements i habilitats necessàries per poder detectar i potenciar els factors que afecten la motivació dels usuaris per desenvolupar productes multimèdia.Per aconseguir aquest objectiu els alumnes treballaran amb les tècniques més avantguardistes en usabilitat, accessibilitat i experiència d'usuari. Aprendran a fer proves amb usuaris reals i a detectar els punts clau per millorar i provocar salts evolutius en productes multimèdia.El camp de l'experiència d'usuari, l'accessibilitat i la usabilitat han anat prenent rellevància durant els últims anys a causa dels grans salts evolutius dels productes multimedia.La relació usuari-dispositiu està en constant evolució i les empreses desenvolupadores busquen nous estils d'interacció que sorprenguin i fidelitzin als seus usuaris.Per aconseguir una experiència d'usuari satisfactòria la qualitat tècnica d'un producte multimèdia ja no és suficient. Els factors que motiven i satisfan als usuaris depenen sovint d'aspectes emocionals, estètics o funcionals que poden ser difícils de detectar per prova i error.El postgrau té com a objectiu principal el formar diversos dels perfils de desenvolupament web més demandat en les ofertes de treball del sector: "Interacció Designer", "UI / UX Designer", "Architect Designer", "UX Consultant" o "User experience Developer ". Per aquest motiu, el tipus de formació que es proporciona és totalment professionalitzadora i centrada en projectes a clients.
Veure més

Temari del curs

El programa del postgrau està vinculat a la creació d'un projecte per a empreses en què els lliuraments de cada mòdul formen part del desenvolupament i l'evolució del projecte. El client realitza una demanda inicial, un tutor fa el seguiment entre el grup d'alumnes i el client i els professors actuen de consultors i avaluadors de tot el procés.

TOTAL DE CRÈDITS: 30 ECTS

MÒDUL 1: FONAMENTS DE USABILITAT
3 crèdits ECTS
Definició, principis bàsics, estàndards i normatives d'usabilitat en dispositius mitjana.

MÒDUL 2: FONAMENTS D'ACCESSIBILITAT
3 crèdits ECTS
Definició, estàndards, normatives i legislació d'accessibilitat en dispositius mitjana.

MÒDUL 3: CONCEPTUALITZACIÓ DE PRODUCTE
4 crèdits ECTS
Tècniques de sketching, elaboració de wireframes i disseny de prototips centrats en l'experiència d'usuari.

MÒDUL 4: TÈCNIQUES D'AVALUACIÓ D'EXPERIÈNCIA D'USUARI
5 crèdits ECTS
Descripció de diferents tècniques d'avaluació i millora de l'experiència d'usuari. Realització d'estudis de definició de les necessitats i desitjos dels usuaris mitjançant tècniques de testeig.

MÒDUL 5: REDISSENY DE PRODUCTE
3 crèdits ECTS
Creació de redisseny web a partir dels resultats obtinguts en els mòduls anteriors.

TFP: TREBALL FINAL DE POSTGRAU - LLIURAMENT REDISSENY A CLIENT
12 crèdits ECTS
Preparació dels mòduls realitzats per a lliurament a client del projecte complet.

seminaris:

SEMINARI / TALLER (RELACIONAT AMB EL MÒDUL 1)
Reunió amb el client
Pràctica d'anàlisi d'usabilitat

SEMINARI / TALLER (RELACIONAT AMB EL MÒDUL 2)
accessibilitat

SEMINARI / TALLER (RELACIONAT AMB EL MÒDUL 3)
Fase de descobriment
Fase de definició

SEMINARI / TALLER (RELACIONAT AMB EL MÒDUL 4)
Disseny de test
Test en laboratori
Test remot d'usabilitat
Tècnica BLA: Bipolar Laddering

SEMINARI / TALLER (RELACIONAT AMB EL MÒDUL 5)
Disseny gràfic per a web

SEMINARI / TALLER (RELACIONAT AMB EL TREBALL FINAL DE POSTGRAU)
Taller de comunicació (pendent de confirmar)
Veure més

Destinataris

Durant aquesta edició es realitzarà l'avaluació d'un producte web, el perfil d'entrada són desenvolupadors i dissenyadors web interessats en aprofundir en l'aplicació pràctica de diferents metodologies i la promoció professional. El programa no requereix un perfil acadèmic d'ingrés específic, les eines i coneixements tècnics no requereixen un coneixement previ especialitzat causa de la gran heterogeneïtat de disciplines relacionades amb la usabilitat i l'experiència d'usuari.

Metodologia

El programa consta de cinc mòduls que es durà a terme de manera on-line. Cadascun d'aquests mòduls portarà associat un lliurable a una empresa col·laboradora del postgrau. Per a la realització de cada pràctica els alumnes comptaran amb un tutor especialitzat per a cada mòdul. La funció del mentor o tutor serà l'assessorament tècnic i pràctic de l'equip de treball per poder portés a terme un lliurament d'alta qualitat.
Al llarg del curs s'impartiran una sèrie de seminaris o tallers presencials que estaran directament relacionats amb el mòdul que s'estigui duent a terme aquest moment. D'aquesta manera els alumnes tindran contacte directe amb un especialista que va a impartir un taller o seminari sobre tècniques i coneixements complementàries o directament aplicables als lliurables dels equips de treball.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà

Horari/Torn

80% on-line: Módulos o asignaturas;
20% presencial: Seminarios; Horario de los seminarios presenciales: Sábados de 9.00h a 14.00h

Places

16

Data Límit:

El procés d'admissió per al curs acadèmic 2016-2017, s'inicia a l'octubre de 2015 i es manté obert fins completar el límit de places establert per a cada màster.

Durada

Duració: 6 meses;
Inici: 13/12/2016

Objectius

Els alumnes treballen amb les tècniques més avantguardistes en usabilitat, accessibilitat i experiència d'usuari. Aprenen a fer proves amb usuaris reals i a detectar els punts clau per millorar i provocar salts evolutius en productes multimèdia.

Punts clau del PUX
Formació als alumnes perquè puguin treballar en el sector.
Realització de projectes d'usabilitat, accessibilitat i experiència d'usuari a nivell professional: Poder dur a terme qualsevol projecte d'usabilitat, accessibilitat o experiència d'usuari per a tot tipus de producte o client.
Adquisició de coneixements en el camp de la usabilitat i l'accessibilitat: Coneixement de les normatives i reglamentacions en usabilitat i accessibilitat per a la seva aplicació en el desenvolupament de productes mitjana.

Perspectives laborals

Un cop finalitzat, seràs capaç de desenvolupar algun dels perfils de desenvolupament web més demandat en les ofertes de treball del sector:

Interaction Designer,
UI / UX Designer;
Architect Designer;
UX Consultant;
User experience Developer.

Promocions

A La Salle, les persones estan per sobre de tot i el nostre programa de beques permet que els que disposin dels coneixements i competències necessàries puguin estudiar amb nosaltres, independentment de la seva situació econòmica, familiar, procedència geogràfica i cultural.

Com a mitjana, un 15% dels estudiants de màsters i postgraus de La Salle - Universitat Ramon Llull es beneficien anualment de les beques atorgades des de La Salle Campus Barcelona.

Cada candidat podrà optar única i exclusivament a una beca pel que si un candidat aplica a més d'una beca només es valorarà el seu expedient per a optar a una de les beques sol·licitades.

Preu

A consultar

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Postgrau en UX (User eXperience)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Postgrau en UX (User eXperience)