AIP Aula Informàtica Professional

Curs de Powerpoint Avançat

AIP Aula Informàtica Professional

Curs
Presencial | On-line
40 Hores
280 €

Descripció

L'aplicació Microsoft PowerPoint és l'eina de creació de presentacions més utilitzada, sent un suport fonamental en diversos àmbits, com són: el desenvolupament de reunions empresarials, promocions comercials, impartició de classes, recull de fotografies familiars ... Les presentacions transmeten en tots aquests casos una imatge fresca, dinàmica i atractiva.

Amb aquest curs de PowerPoint Avançat, podràs crear pantalles que incorporen textos i fotos, il·lustracions, dibuixos, taules, gràfics i pel·lícules, i transicions de diapositives com en una presentació. Podràs animar textos i il·lustracions a la pantalla utilitzant la característica d'animació, així com afegir una narració i efectes de so. També, podràs imprimir materials i distribuir-los mentre realitzes la presentació.

Temari del curs

  • WordArt i taules
  • Altres utilitats de text
  • Gràfics de dades
  • organigrames
  • Notes, documents i impressió
  • animació
  • Multimèdia i hipervincles
  • altres funcions
  • Preparar la presentació

Destinataris

A tota persona que vulgui conèixer de forma avançada i professional el programa d'office Powerpoint. Amb aquest curs podràs realitzar presentacions complexes i visualment molt agradables a fi de poder donar una millor imatge i fer que la presentació tingui una imatge de professionalitat i serietat.

Metodologia

Tu decideixes la durada del curs, atès que la formació és individual, podràs venir tots els dies que vulguis, tantes hores com vulguis dins del nostre horari laboral (per exemple: Si el curs dura 20 hores aproximadament podràs fer-les en una setmana o en 2 mesos, depenent dels teus interessos).

Idiomes en què s'imparteix

Castellà

Tipus d'avaluació

Evaluació personalitzada i contínua.

Horari/Torn

Flexible

Durada

Data d'inici: A elecció de l'alumne

Objectius

L'objectiu del curs de PowerPoint Avançat és conèixer les eines que presenta el programa per a realitzar presentacions complexes i completes, que exposin la informació d'una manera gràfica i amena. Després de finalitzar el curs l'alumne podrà realitzar presentacions professionals i d'alt nivell, que podran ser impreses o presentades en pantalla, guiades per un orador o de manera automàtica.

Titulació obtinguda

Certificat AIP

Promocions

Aquest Curs de PowerPoint bàsic pot ser bonificat a través de la Fundació Estatal per a la formació en l'ocupació (antiga fundació tripartida), per a tot treballador donat d'alta en el règim general de la Seguretat Social.

Preu

280 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Powerpoint Avançat

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Powerpoint Avançat