EducaciOnline

Curs de preparació d'Accés a la Universitat per a majors de 45 anys

EducaciOnline

Curs
On-line
6 Mesos

Descripció

El curs d'accés a la universitat per a persones majors de 45 anys és una porta oberta a la universitat. Per això, la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) posa a la teva aconsegueixi professionals i serveis preparats i organitzats per a facilitar al màxim el teu procés d'aprenentatge.

Des d'UOC X – Xtended Studies volen facilitar-te l'accés al coneixement i a la realització personal. Tindràs accés a diversos serveis d'aquesta universitat i una oportunitat única de connectar amb una àmplia comunitat universitària, científica i cultural de tot el món.

A més de preparar-te per a superar la prova d'accés a la universitat per a persones majors de 45 anys, et podràs integrar amb èxit en la comunitat universitària de la UOC, ja que treballaràs amb la mateixa metodologia i els mateixos recursos.

Gràcies al Campus Virtual, podràs estudiar des de casa i relacionar-te en línia amb altres estudiants, sempre amb una atenció personalitzada i amb la guia del personal docent col·laborador durant el procés d'aprenentatge. L'assignatura de Tècniques d'estudi t'assegura l'obtenció d'habilitats bàsiques d'estudi per a totes les assignatures del curs.

La docència d'aquest curs es realitza en llengua catalana.
Veure més

Temari del curs

Les matèries comunes del pla d'estudis del Curs d'accés a la universitat per a persones majors de 45 añosestán directament relacionades amb els àmbits que s'avaluen en la prova d'accés a la universitat per a persones majors de 45 anys.
  • Llengua catalana 
  • Llengua espanyola 
  • Tècniques d'estudi
En aquest curs no es preparen matèries específiques, ja que en la prova d'accés a la universitat per a majors de 45 anys només cal examinar-se de Llengua catalana, Llengua castellana i Comentari de text.

Requisits

Poden realitzar el Curs d'accés a la universitat per a persones majors de 45 anys les persones que compleixin els següents requisits:

  • Tenir 45 anys abans de l'1 d'octubre de l'any en què es fa la prova d'accés.

  • No tenir cap titulació que habiliti per a accedir a la universitat.Idiomes en què s'imparteix

Català

Durada

Inici: 9 d'octubre 2019

Titulació obtinguda

Titulació: Certificat d'UOC X - Xtended Studies del Curs d'accés a la universitat per a persones majors de 45 anys

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de preparació d'Accés a la Universitat per a majors de 45 anys

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de preparació d'Accés a la Universitat per a majors de 45 anys