Curs de preparació d'Accés a la Universitat per a majors de 45 anys

Curs
On-line
6 mesos
Consulteu el preu

Descripció

El curs d'accés a la universitat per a persones més grans de 45 anys és una porta oberta per entrar a la universitat. Per això, la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) posa al teu abast professionals i serveis preparats i organitzats per a facilitar al màxim el teu procés d'aprenentatge.
Si creus que l'accés a la universitat és difícil, ara UOC vol facilitar-te el camí cap el coneixement i la realització personal. Tindràs accés a diversos serveis de la Universitat i una oportunitat única de connectar amb una àmplia comunitat universitària, científica i cultural d'arreu del món.
A més de preparar-te per a superar la prova d'accés a la universitat per a persones més grans de 45 anys, et podràs integrar amb èxit en la comunitat universitària de la UOC, ja que treballaràs amb la mateixa metodologia i els mateixos recursos.
Els requisits d'accés són: tenir 45 anys o més en l'any natural en què es realitza la prova i no tenir cap titulació que habiliti per accedir a la universitat.
Gràcies al Campus Virtual, podràs estudiar des de casa i relacionar-te en línia amb altres estudiants, sempre amb una atenció personalitzada i amb la guia del personal docent col·laborador durant el procés d'aprenentatge. L'assignatura Tècniques d'estudi t'assegura l'obtenció d'habilitats bàsiques d'estudi per a totes les assignatures del curs.

Temari

Les matèries comunes del pla d'estudis del Curs d'accés a la universitat per a persones majors de 45 añosestán directament relacionades amb els àmbits que s'avaluen en la prova d'accés a la universitat per a persones majors de 45 anys.
  • Llengua catalana 
  • Llengua espanyola 
  • Tècniques d'estudi
En aquest curs no es preparen matèries específiques, ja que en la prova d'accés a la universitat per a majors de 45 anys només cal examinar-se de Llengua catalana, Llengua castellana i Comentari de text.

Requisits

Requisits d'accés al curs d'Accés a la Universitat per a persones més grans de 45 anys

Poden fer el curs d'Accés per a persones més grans de 45 anys els estudiants que reuneixin els requisits següents:

  • Tenir 45 anys o més en l'any natural en que es realitzi la prova.
  • No tenir cap titulació que habiliti per a accedir a la universitat

Metodologia

Model formatiu centrat en l'aprenentatge, la flexibilitat, l'accessibilitat i la col·laboració. És una formació superior dissenyada a la teva mida: tu tries les hores de dedicació i el contingut dels estudis. Els materials didàctics han estat elaborats per pedagogs i especialistes en les matèries i constitueixen l'acompanyament ideal per a l'aprenentatge en línia. Aquests continguts es poden complementar amb continguts de la Biblioteca Virtual de la UOC.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català

Durada

Inici: 6 d'octubre 2021. Duració: 6 mesos.

Titulació obtinguda

Titulació: Certificat d'UOC X - Xtended Studies del Curs d'accés a la universitat per a persones majors de 45 anys. Els estudiants obtenen un certificat acadèmic personal amb la superació del curs.

Promocions

Consulta els descomptes disponibles

Borsa de treball

Borsa de Treball de la UOC: Ofertes de feina, informació pràctica, assessorament i moltes avantatges més
Campus i seus: EducaciOnline
EducaciOnline
Rambla Catalunya 38 3a planta 08006 Barcelona
Cursos més populars
X