EducaciOnline

Curs de preparació d'Accés a la Universitat per a majors de 45 anys

EducaciOnline

Curs
On-line
6 Mesos

Descripció

El curs d'accés a la universitat per a persones majors de 45 anys és una porta oberta a la universitat. Per això, la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) posa a la teva aconsegueixi professionals i serveis preparats i organitzats per a facilitar al màxim el teu procés d'aprenentatge.

Des d'UOC X – Xtended Studies volen facilitar-te l'accés al coneixement i a la realització personal. Tindràs accés a diversos serveis d'aquesta universitat i una oportunitat única de connectar amb una àmplia comunitat universitària, científica i cultural de tot el món.

A més de preparar-te per a superar la prova d'accés a la universitat per a persones majors de 45 anys, et podràs integrar amb èxit en la comunitat universitària de la UOC, ja que treballaràs amb la mateixa metodologia i els mateixos recursos.

Gràcies al Campus Virtual, podràs estudiar des de casa i relacionar-te en línia amb altres estudiants, sempre amb una atenció personalitzada i amb la guia del personal docent col·laborador durant el procés d'aprenentatge. L'assignatura de Tècniques d'estudi t'assegura l'obtenció d'habilitats bàsiques d'estudi per a totes les assignatures del curs.

La docència d'aquest curs es realitza en llengua catalana.
Veure més

Temari del curs

Les matèries comunes del pla d'estudis del Curs d'accés a la universitat per a persones majors de 45 añosestán directament relacionades amb els àmbits que s'avaluen en la prova d'accés a la universitat per a persones majors de 45 anys.
  • Llengua catalana 
  • Llengua espanyola 
  • Tècniques d'estudi
En aquest curs no es preparen matèries específiques, ja que en la prova d'accés a la universitat per a majors de 45 anys només cal examinar-se de Llengua catalana, Llengua castellana i Comentari de text.

Requisits

Poden realitzar el Curs d'accés a la universitat per a persones majors de 45 anys les persones que compleixin els següents requisits:

  • Tenir 45 anys abans de l'1 d'octubre de l'any en què es fa la prova d'accés.

  • No tenir cap titulació que habiliti per a accedir a la universitat.Idiomes en què s'imparteix

Català

Durada

Inici: 9 d'octubre 2019

Titulació obtinguda

Titulació: Certificat d'UOC X - Xtended Studies del Curs d'accés a la universitat per a persones majors de 45 anys

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de preparació d'Accés a la Universitat per a majors de 45 anys

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de preparació d'Accés a la Universitat per a majors de 45 anys