Preparació per a la Prova lliure per obtenir el títol de Batxillerat

Curs
Presencial | On-line
Consulteu el preu

Descripció

Introducció

Si tens com a mínim 20 anys i per diversos motius no vas tenir l'oportunitat de treure't el títol de Batxillerat, que és el requisit que necessites ara per poder fer una carrera o estudiar un Grau Superior, ara tens l'oportunitat d'aconseguir.

El títol de Batxillerat et va a obrir amb seguretat més portes al mercat laboral. Prepara't i presentant a les proves lliures per a l'obtenció del títol de Batxillerat i comença a encarrilar el teu futur.

Descripció

El Mètode de formació Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema per la teva preparació, podem adaptar-nos a la teva situació personal.

La prova s'estructura en dues fases:

- Fase general: igual per a tots els candidats.
-Fase específica: estructurada en cinc opcions vinculades amb les cinc branques de coneixement en què s'articulen els títols universitaris oficials de grau.

a) Part general:
           1? Llengua Castellana i Literatura
           2? Llengua Estrangera
           3? Ciències per al món Contemporani, Filosofia i Ciutadania, Història de la Filosofia i Història d'Espanya

b) Part específica:

S'estructura en quatre Modalitats:

- Humanitats i Ciències Socials
- Ciències i Tecnologia
- Arts Escèniques, Música i Dansa
- Arts Plàstiques, Imatge i Disseny.


El candidat ha d'escollir una de les quatre modalitats de la part específica. La prova específica es realitzarà de quatre matèries de la modalitat triada.
En funció de la modalitat escollida, el candidat tindrà preferència per accedir als estudis universitaris vinculats a aquella opció.

Destinataris

A totes aquelles persones majors de 20 anys que no disposin de la titulació de Batxillerat (o el seu equivalent) i vulguin accedir a qualsevol carrera universitària.
I d'aquesta manera millorar considerablement les possibilitats d'accés a món laboral, que cada dia és més exigent.

Requisits

- Tenir 20 anys o complir aquesta edat l'any natural en que realitzarà la prova -No estar cursant ensenyances de Batxillerat en cap de les seves modalitats, ja sigui presencial o en la modalitat a distància. - No tenir el títol de Batxillerat o COU
Preparació per a la Prova lliure per obtenir el títol de Batxillerat
AULACAT (Tarragona)
Campus i seus: AULACAT (Tarragona)
AULACAT (Tarragona)
Av. Catalunya, 62 43002 Tarragona
Cursos més populars
X