Preparació per Títol de Batxillerat

Curs
On-line
1 any
entre 1000 € i 2500 €

Descripció

Si tens com a mínim 20 anys i per diversos motius no vas tenir l'oportunitat de treure't el títol de Batxillerat, que és el requisit que necessites ara per poder fer una carrera o estudiar un Grau Superior, ara tens l'oportunitat de aconseguir-ho.

El títol de Batxillerat t'obrirà amb seguretat més portes al mercat laboral. Prepara't i presenta't a les proves lliures per a l'obtenció del títol de Batxillerat i comença a encarrilar el teu futur.

El Mètode de formació CEASFOR, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema per la teva preparació, podem adaptar-nos a la teva situació personal.

Metodologia:

El curs de preparació per a les proves d'obtenció del títol de Batxillerat s'imparteix amb la modalitat online, pensada perquè puguis decidir on, quan ia quin ritme prefereixes estudiar. El suport per dur a terme aquest ensenyament és el Campus Virtual, una zona privada pels estudiants, una plataforma educativa que la nostra web posa a disposició dels alumnes per potenciar un acostament i que faci més àgil la relació entre el centre i l'alumne.

El sistema d'estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic:

1. El tutor online dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.
2. El tutor online planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.
3. L'alumne treballa el tema planificat des de casa.
4. El tutor online resol tots aquells dubtes que l'alumne plantegi sobre el material treballat.
5. L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot avançar cap al següent objectiu.

A més, el programa es basa en els següents eixos pedagògics:

Pla d'estudis totalment personalitzat a les necessitats de cada alumne i seguiment personalitzat durant tot el curs amb assessors pedagògics i professors experts en les matèries.
Avaluació contínua, que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius ia detectar les mancances formatives per poder millorar-les.
Metodologia asíncrona i guiada: el tutor guiarà i orientarà als alumnes durant tota la seva formació adaptant les estratègies educatives en cada cas concret, respectant el ritme d'aprenentatge de cada alumne.
Comunicació interactiva amb el tutor a través del Campus Virtual i de les Aules de debat i discussió.
Resolució de tots els dubtes que et puguin sorgir durant l'estudi en un termini màxim de 24 hores.
Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l'aplicabilitat dels coneixements apresos.


Temari

La prova s'estructura en dues fases:

-Part General: igual per a tots els candidats.
-Part Específica: estructurada en cinc opcions vinculades amb les cinc branques de coneixement en què s'articulen els títols universitaris oficials de grau.

Part general:

  •          Llengua Castellana i Literatura
  •          llengua Estrangera
  •          Ciències per al món Contemporani, Filosofia i Ciutadania, Història de la Filosofia i Història d'Espanya


Part específica:
S'estructura en quatre Modalitats.

  •          Humanitats i Ciències Socials
  •          Ciències i Tecnologia
  •          Arts Escèniques, Música i Dansa
  •          Arts Plàstiques, Imatge i DissenyEl candidat ha d'escollir una de les quatre Modalitats de la part específica. La prova específica es realitzarà de quatre matèries de la modalitat triada.
En funció de la modalitat escollida, el candidat tindrà preferència per accedir als estudis universitaris vinculats a aquella opció.

Destinataris

A totes aquelles persones majors de 20 anys que no disposin de la titulació de Batxillerat (o el seu equivalent) i vulguin accedir a qualsevol carrera universitària. D'aquesta manera millorar considerablement les possibilitats d'accés a món laboral, que cada dia és més exigent.

Requisits

Tenir 20 anys o complir aquesta edat l'any natural en que realitzarà la prova. No estar cursant ensenyaments de Batxillerat en cap de les seves modalitats, ja sigui presencial o en la modalitat a distància. No tenir el títol de Batxillerat o COU.

Durada

A consultar.

Promocions

Curs bonificable per a treballadors i empreses
Preparació per Títol de Batxillerat
CEASFOR
Campus i seus: CEASFOR
CEASFOR
C/ President Francesc Macia, 5 43002 Tarragona
Cursos més populars
X