La Salle

Preparación de la Certificación PMP (Madrid)

La Salle

Curs
Presencial
40 Hores
  • Barcelona
1.450 €

Descripció

Aquest seminari és probablement el més intensiu i eficient que existeix en el mercat per a la Preparació del PMP ® (Project Management Professional) del PMI (Project Management Institute). Durant aquest seminari aconseguirà el coneixement que necessita per aprovar el seu examen del PMP amb la nostra metodologia d'aprenentatge redissenyada i on es combina la formació en aula amb exercicis pràctics. Addicionalment, podrà apuntar-se a un curs de simulació real d'un examen PMP la qual li permetrà assegurar-se si està preparat per presentar-se.Tant el seminari com la simulació addicional de Preparació de la Certificació PMP són formacions oficials del PMI. Tots els formadors són PMP certificats pel PMI els quals li ajudaran en tot moment per guiar-lo i donar-li feedback amb l'objectiu que aconsegueixi la seva credencial de PMP. El seminari es fa en base a la 4 ª Edició del PMBOK (la més recent).Conèixer el PMBOK, les seves principals característiques i les seves claus de forma pràctica i intensiva per a obtenir la credencial de PMP. El PMBOK s'ha convertit en un estàndard de facto per a la gestió de projectes.En el curs es descriuen les cinc fases pròpies de la gestió de projectes definides en el PMBOK 4 ª Edició i les nou àrees de coneixement, així com els principals processos propis de cadascuna d'aquestes àrees.metodologia:

Probablement el curs més intensiu i eficient per a la seva durada. Utilitza una metodologia d'aprenentatge redissenyada i on es combina la formació en aula amb exercicis pràctics orientats a la superació de l'examen de certificació.

Veure més

Temari del curs

1. Introducció
2. Gestió de la Integració
3. Gestió del Abast
4. Gestió del Temps
5. Gestió dels Costos
6. Gestió de la Qualitat
7. Gestió dels RRHH
8. Gestió de la Comunicació
9. Gestió dels Riscos
10. Gestió de les Adquisicions
Veure més

Destinataris

A Directors de Projecte, directors de departament, responsables de Producció, Caps d'Equip, Analistes amb responsabilitat sobre projectes i, en general, a qualsevol persona que vulgui obtenir la credencial de Project Management Professional PMP i que reuneixi els prerequisits que es demanen per presentar-a l'examen.
Veure més

Lloc on s'imparteix el curs

Madrid

Preu

1.450 €
Matrícula oberta.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Preparación de la Certificación PMP (Madrid)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Preparación de la Certificación PMP (Madrid)