Preparador físic i Nutrició

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Hi ha una gran demanda de Preparadors físics i nutricionistes. L'interès i preocupació per l'esport realitzat correctament per millorar la forma física i la salut està portant al foment d'aquesta professió. Per exercir com a preparador físic, aquest curs et capacitarà per a això. Podràs ser entrenador personal, tant d'esportistes com de qualsevol persona que vulgui millorar el seu estat físic. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.
Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector esportiu amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot allò que tingui a veure amb l'accés al món laboral.

Competències per a les quals et prepara el curs

Millorar el rendiment esportiu de les persones en diferents especialitats. Tenir coneixements precisos sobre anatomia muscular i òssia, musculació i elasticitat. Entendre la nutrició esportiva. Preparar un esportista per a una competició. Organitzar programes de manteniment adequats per a cada persona.

Destinataris

El curs és adequat per a persones que els agradi l'esport i el tracte directe amb la gent, i hi veuen una interessant oportunitat professional.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs: Títol propi de Implika Títol expedit per la Universitat Francisco de Vitoria (UFV) * Aquests títols certificaran tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur professional com Preparador Físic i de Nutrició.

Perspectives laborals

Preparació d'esportistes. Gimnasos i clubs esportius. Centres de rendiment esportiu. Personal Trainer. Associacions esportives. Centres d'ensenyament.

Promocions

Ajudes de fins al 25%.
Facilitats de pagament i ajudes disponibles.
Campus i seus: Implika Barcelona
Implika Barcelona
Gran Via de Les Corts Catalanes, Nº 583 08011 Barcelona
Cursos més populars
X