Implika Barcelona

Curs preparatori per a les proves lliures del Cicle Formatiu de Tècnic Superior en Direcció de Cuina

Implika Barcelona

Curs
Presencial
  • Barcelona

Descripció

Aquest professional exerceix la seva activitat tant en grans com en mitjanes i petites empreses, principalment del sector d'hostaleria i, en concret, del subsector de restauració, podent actuar en els petits establiments, en moltes ocasions, com a propietari o propietària i responsable de cuina simultàniament

Temari del curs

  • Control de l'aprovisionament de matèries primeres 
  • Processos de preelaboración i conservació en cuina 
  • Elaboracions de pastisseria i rebosteria en cuina 
  • Processos d'elaboració culinària 
  • Gestió de la producció en cuina
  • Gestió de la qualitat i de la seguretat i higiene alimentàries 
  • Gastronomia i nutrició
  • Gestió administrativa i comercial en restauració 
  • Recursos humans i direcció d'equips en restauració
  • Anglès
  • Formació i orientació laboral
  • Empresa i iniciativa emprenedora

Competències per a les que et prepara el curs

Aquest professional serà capaç de:

Definir els productes que ofereix l'empresa tenint en compte els paràmetres del projecte estratègic.
Dissenyar els processos de producció i determinar l'estructura organitzativa i els recursos necessaris, tenint en compte els objectius de l'empresa.
Determinar l'oferta de productes culinaris, tenint en compte totes les seves variables, per a fixar preus i estandarditzar processos.
Programar activitats i organitzar recursos, tenint en compte les necessitats de producció.
Realitzar l'aprovisionament, magatzematge i distribució de matèries primeres, en condicions idònies, controlant la qualitat i la documentació relacionada.
Controlar la posada a punt d'espais, maquinària, útils i eines.
Verificar els processos de preelaboración i/o regeneració que és necessari aplicar a les diverses matèries primeres per a la seva posterior utilització.

Objetius

Dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, producció i servei, complint els objectius econòmics, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d'higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.

Perspectives laborals

Director / directora d'aliments i begudes.
Director / directora de cuina.
Cap / cap de producció en cuina.
Cap / cap de cuina.
Segona cap / segon cap de cuina.
Cap / cap d'operacions de servei d'àpats.
Cap / cap de partida.
Cuinera / cuiner.
Encarregada / encarregat d'economat i celler

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs preparatori per a les proves lliures del Cicle Formatiu de Tècnic Superior en Direcció de Cuina

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs preparatori per a les proves lliures del Cicle Formatiu de Tècnic Superior en Direcció de Cuina