Curs presencial d'anglès per a adults a Barcelona

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Amb el curs d'anglès d' EF English Courses el ritme d'estudi el marques tu.
Gaudeix de la màxima flexibilitat amb una combinació de classes presencials, en grups reduïts, amb professors natius i classes online, disponibles les 24 hores de dia, 7 dies a la setmana. El centre disposa de la xarxa de professors més gran del món.
Amb més de 50 anys d'experiència en Educació, EF ha desenvolupat el mètode d'aprenentatge més innovador, combinant el millor dels dos mons (online i presencial) perquè puguis aconseguir els teus objectius.
Tria una combinació de classes segons les teves necessitats (professió, temps d'estudi, flexibilitat) o sobre la base dels teus objectius (obtenir un certificat oficial, accedir a una universitat o demanar un visat). 
A més, si necessites major intensitat d'estudi, prova amb la passada intensiva i accedeix a totes les classes que vulguis.

Temari

 • Classes presencials en grups reduïts amb professors natius.
 • Plataforma online d'aprenentatge, disponible en qualsevol dispositiu.
 • Classes online en grup amb professors natius, disponibles a qualsevol hora del dia i qualsevol dia de la setmana.
 • Classes privades online en directe, disponibles a qualsevol hora del dia i qualsevol dia de la setmana.
 • Tutoria i seguiment del progrés personalitzat.
 • Cursos intensius.
 • Classes de preparació d'exàmens.
 • Classes d'anglès social.
 • Classes d'anglès de negocis.
 • Classes de perfeccionament de gramàtica.
 • Classes de perfeccionament de vocabulari.
 • Classes de perfeccionament de pronunciació.
 • Temari, activitats i vídeos per sectors professionals, com per exemple, anglès legal, mèdic i financer. Cobrim més de 20 sectors professionals.

Competències per a les quals et prepara el curs

A més de les competències bàsiques de l'anglès: Writing, Listening, Reading i Speaking. Desenvoluparàs habilitats especialitzades en els negocis i les relacions socials.

Destinataris

Cursos per a adults i joves que vulguin aprendre anglès. 

Requisits

Sense requisits previs. 

Prova d'accés

Abans de començar el teu curs, realitzaràs una prova de nivell i una breu entrevista amb un professor natiu sense compromís per a determinar en quin nivell començaràs.

Metodologia

El seu mètode Learn, Try, Apply and Certify se centra en desenvolupar les habilitats d'anglès de la manera més eficaç perquè les puguis posar en pràctica i aconsegueixis certificar el teu nivell. Els seus cursos són flexibles, els professors natius, i disposen d'una Plataforma d'aprenentatge d'última generació. Podràs formar-te per a Inglés de Negocis, Inglés Professional, Inglés per sectors. I ho podràs fer a través de Classes particulars, Classes Privades, Grups reduïts i Classes online. EF prepara un curs d'anglès a la teva mesura.

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès

Durada

Si estudies per aconseguir determinats objectius professionals o personals, hi ha diverses opcions perquè puguis personalitzar els teus estudis conforme a les teves necessitats.

Objectius

Aprèn anglès d'una vegada per sempre amb el mètode d'EF. L'objectiu del curs és adaptar-se a les teves necessitats i a la teva disponibilitat horària, perquè puguis complir els teus objectius i fer-ho al teu ritme.

Titulació obtinguda

Amb cada nivell superat, obtindràs un Certificat de Nivell del Curs d'anglès EF.

Pràctiques

No

Perspectives laborals

Milloraràs el teu nivell d'anglès de negocis. El centre cobreix fins a 20 sectors professionals.

Avantatges del curs

Podràs aprendre anglès a la teva manera, al teu ritme i amb la millor tecnologia disponible en el món de la formació d'idiomes. El centre treballa únicament amb professors natius i altament qualificats amb un mètode acadèmic que et dóna tota la flexibilitat que necessites.

Borsa de treball

No

Lloc on s'imparteix el curs

Curs presencial a Barcelona

Horari

Pots triar l'horari en funció de la teva disponibilitat. La nostra escola de Barcelona obre de Dilluns a Divendres, de 8.30 - 21:30h i els dissabtes, de 10.30 a 15:30h.
Curs presencial d'anglès per a adults a Barcelona
Education First - EF
Campus i seus: Education First - EF
EF Education First
Calle Mayor 6, 4a 28013 Barcelona
Cursos més populars
X