Campus Professional UVic-UCC

Ciclos formatius de grau superior proces i calitat en l'industria alimentaria

Campus Professional UVic-UCC

Cicle formatiu de grau superior
Presencial
4 Anys
  • Vic (Barcelona)
consultar preu

Descripció

Els Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària, disposaran d'un perfil professional per exercir la seva activitat en petites, mitjanes o grans empreses de la indústria alimentària, especialment del sector carni.

Són persones integrades en un equip de treball on desenvolupen tasques de gestió de la producció, organització i control. També en les àrees funcionals de logística, investigació i desenvolupament, qualitat, seguretat alimentària, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental. Tenen capacitat per a actuar com comandaments intermedis sota la supervisió de personal responsable tècnic de nivell superior, si en petites empreses disposen d'un major grau d'autonomia per assumir tasques de gestió i direcció d'empresa.

Veure més

Temari del curs

1er  Curs
Tecnologia alimentària
Tractaments de preparació i conservació dels aliments
Comercialització i logística en la indústria alimentària
Manteniment electromecànic en indústries de procés
Nutrició i seguretat alimentària
Biotecnologia alimentària

2n Curs
Organització de la producció alimentària
Control microbiològic i sensorial dels aliments
Processos integrats en la indústria alimentària
Innovació alimentària
Empresa i iniciativa emprenedora
Projecte en processos i qualitat en la indústria alimentària
Veure més

Metodologia

El sistema d?estudi dual combina la formació laboral i l?acadèmica, amb l?objectiu d?aconseguir una qualificació professional del treballador-estudiant que combini l?activitat laboral en una empresa amb l?activitat formativa al centre.

Idiomes en què s'imparteix

Catalán

Objetius

Ser professionals del sector agroalimentari amb un elevat nivell d?expertesa i coneixements.
Organitzar i controlar processos d?elaboració de productes alimentaris en general, però concretament de productes del sector carni.
Programar i supervisar operacions diverses en la indústria a diferents nivells, gestió de recursos materials i humans, aplicació de plans de producció, qualitat, seguretat alimentària, prevenció de riscos laborals i/o de protecció ambiental.

Perspectives laborals

Jefe de línea, de planta de fabricación, de sección o almacén, de turno.
Supervisor/a de equipos, procesos y productos.
Inspector/a o auditor / a de calidad.
Encargado/a de producción, de elaboración de nuevos productos y desarrollo de procesos, de la gestión de la seguridad alimentaria, de aprovisionamientos, de la línea de envasado y embalaje, de control ambiental y seguridad laboral.
Técnico/a en análisis de alimentos, en análisis sensorial, en laboratorio de control de calidad, y técnico/a comercial.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Ciclos formatius de grau superior proces i calitat en l'industria alimentaria

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Ciclos formatius de grau superior proces i calitat en l'industria alimentaria