Campus Professional UVic-UCC

Ciclos formatius de grau superior proces i calitat en l'industria alimentaria

Campus Professional UVic-UCC

Cicle formatiu de grau superior
Presencial
4 Anys
  • Vic (Barcelona)
consultar preu

Descripció

Els Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària, disposaran d'un perfil professional per exercir la seva activitat en petites, mitjanes o grans empreses de la indústria alimentària, especialment del sector carni.

Són persones integrades en un equip de treball on desenvolupen tasques de gestió de la producció, organització i control. També en les àrees funcionals de logística, investigació i desenvolupament, qualitat, seguretat alimentària, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental. Tenen capacitat per a actuar com comandaments intermedis sota la supervisió de personal responsable tècnic de nivell superior, si en petites empreses disposen d'un major grau d'autonomia per assumir tasques de gestió i direcció d'empresa.

Veure més

Temari del curs

1er  Curs
Tecnologia alimentària
Tractaments de preparació i conservació dels aliments
Comercialització i logística en la indústria alimentària
Manteniment electromecànic en indústries de procés
Nutrició i seguretat alimentària
Biotecnologia alimentària

2n Curs
Organització de la producció alimentària
Control microbiològic i sensorial dels aliments
Processos integrats en la indústria alimentària
Innovació alimentària
Empresa i iniciativa emprenedora
Projecte en processos i qualitat en la indústria alimentària
Veure més

Metodologia

El sistema d?estudi dual combina la formació laboral i l?acadèmica, amb l?objectiu d?aconseguir una qualificació professional del treballador-estudiant que combini l?activitat laboral en una empresa amb l?activitat formativa al centre.

Idiomes en què s'imparteix

Catalán

Objetius

Ser professionals del sector agroalimentari amb un elevat nivell d?expertesa i coneixements.
Organitzar i controlar processos d?elaboració de productes alimentaris en general, però concretament de productes del sector carni.
Programar i supervisar operacions diverses en la indústria a diferents nivells, gestió de recursos materials i humans, aplicació de plans de producció, qualitat, seguretat alimentària, prevenció de riscos laborals i/o de protecció ambiental.

Perspectives laborals

Jefe de línea, de planta de fabricación, de sección o almacén, de turno.
Supervisor/a de equipos, procesos y productos.
Inspector/a o auditor / a de calidad.
Encargado/a de producción, de elaboración de nuevos productos y desarrollo de procesos, de la gestión de la seguridad alimentaria, de aprovisionamientos, de la línea de envasado y embalaje, de control ambiental y seguridad laboral.
Técnico/a en análisis de alimentos, en análisis sensorial, en laboratorio de control de calidad, y técnico/a comercial.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Ciclos formatius de grau superior proces i calitat en l'industria alimentaria

Ciclos formatius de grau superior proces i calitat en l'industria alimentaria