PRODUCCIÓ VITIVINÍCOLA ECOLÒGICA

Descripció

Dates: del 16 de maig al 8 de juny 2011
Horari: 17h a 20h (de dilluns a dijous)
Durada: 45 hores
Límit de places: 30 persones
Preu: 450 €
Lloc: Escola Mercè Rossell i Domènech. Barri d’Espiells s/n.
08770 Sant Sadurní d’Anoia.

Objectius formatius: Donar els coneixements sobre les pautes tècniques per a la producció de raïm i vi ecològic, en les diferents tipologies Informar sobre les seves particularitats diferenciades per a la fertilització, la protecció sanitària, els condicionaments durant la vinificació, els tractaments autoritzats, la normativa i legislació que li afecta.

Temari

Marc administratiu de la producció vitivinícola ecològica Pràctiques vitícoles Lluita contra plagues i malalties Enologia ecològica Biodinàmica Comercialització
PRODUCCIÓ VITIVINÍCOLA ECOLÒGICA
Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya
Campus i seus: Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya
Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya
Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614 08007 Barcelona
Cursos més populars
Sol·licita informació
X