Curs Professionalitzador de Community Management i Social Marketing (UOC)

Curs
On-line
8 mesos
Consulteu el preu

Descripció

Matrícula oberta!!.
El curs de Community Management i Social Marketing us permet aprendre a gestionar les comunitats des de la perspectiva del màrqueting amb una visió de conjunt per abordar nous reptes empresarials. Canvia el teu futur professional. Matricula't ara!
Converteix-te en professional de Community Management i Social Marketing en 8 mesos.
Aprèn amb professorat amb àmplia experiència al sector.
Accedeix a la borsa de treball internacional de la UOC.
Ara amb finançament 100% sense interessos.
Per què escollir aquest programa?
E-marketing i e-commerce

L'assignatura d'e-marketing i e-commerce proporciona una primera introducció a la revolució digital i la seva influència sobre el màrqueting a internet. Analitza com la xarxa facilita a una empresa la gestió i la creació de publicitat al marge d'agències o suports, i la democratització de la publicitat a la web 2.0. Aquesta assignatura detalla les diferències entre màrqueting tradicional i màrqueting en línia, i explica com adaptar el pla de màrqueting a internet i com fer accions mitjançant el correu electrònic (màrqueting de permís) i utilitzar el màrqueting viral i l'advergaming (jocs publicitaris).
El curs de community management i Social Marketing permet conèixer també com implementar una plataforma de comerç electrònic, les plataformes de codi obert i les eines per fidelitzar i implicar els clients en una botiga en línia, abordant el concepte de CRM (gestió de relacions amb els clients).
Community Management
Aquest curs de màrqueting a xarxes socials proporciona una visió global i una base conceptual, estratègica i operativa del màrqueting en mitjans socials i del gestor de comunitats com a perfil professional emergent. La seva missió és elaborar, gestionar i dinamitzar comunitats al voltant d'una marca, organització, esdeveniment o causa social a la xarxa, en sintonia amb el màrqueting de l'organització.
L'assignatura del curs online de Community Management i Social Marketing permet obtenir les claus per idear i implementar estratègies de gestió de comunitats, tant per obrir nous mercats a les petites i mitjanes empreses com per facilitar l'establiment de converses amb clients i públics d'organitzacions de qualsevol dimensió.

Metodologia

100% online.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Durada: 8 mesos. Data inici: 25 setembre 2023. Matrícula oberta!!.

Objectius

  • Planificar un pla de màrqueting electrònic per a una empresa, des dels objectius i les eines que cal utilitzar fins a la seva implementació.
  • Aplicar les eines que proporciona l'entorn web 2.0 en el desenvolupament d'estratègies de màrqueting i comunicació persuasiva al web col·laboratiu.
  • Triar apropiadament les eines de comunicació i promoció en línia més adequades per a cada situació.
  • Comprendre i valorar els aspectes clau en el disseny i l'execució d'una botiga en línia per al desenvolupament posterior, des de la captació d'usuaris fins a la venda i posterior fidelització.
  • Comprendre i valorar els aspectes clau del web social i assumir els fonaments dels mitjans socials per tal de determinar una estratègia en aquest camp.
  • Crear un pla estratègic en mitjans socials d'acord amb uns objectius i dissenyar i aplicar un pla d'acció que aconsegueixi una execució correcta del pla estratègic.
  • Monitoritzar i valorar l'impacte de la reputació en línia al model de negoci de les organitzacions.
  • Exercir les funcions operatives d'un gestor de comunitats creant i gestionant la comunitat i la reputació d'acord amb els objectius de l'organització i les eines més adequades.

Titulació obtinguda

Titulació pròpia Certificat UOC de Formació Contínua

Perspectives laborals

Perfil professional: El curs de Community Manager capacita per exercir funcions de responsabilitat a les àrees de màrqueting i comunicació amb especialització en entorns digitals i màrqueting en mitjans socials. La persona titulada serà capaç d'idear estratègies de màrqueting i de xarxes socials, dissenyant, planificant i gestionant les diferents operatives, així com els canals i eines de comunicació, promoció, fidelització, diàleg i venda, mitjançant l'ús de les noves tecnologies i les xarxes socials, portant el control de l'estratègia de màrqueting a internet i monitoritzant i actuant sobre la presència de la marca a les xarxes socials.

Promocions

Pagament fraccionat en quotes.

Preu

Consulteu el preu
A consultar (beques, ajuts i finançament disponible).

Borsa de treball

Accedeix a la borsa de treball internacional de la UOC.

Professorat

Professorat amb àmplia experiència al sector.
Curs Professionalitzador de Community Management i Social Marketing (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Cursos més populars
X