Curs Professionalitzador de Màrqueting de Cercadors, Social Media i Analítica (UOC)

Curs
On-line
8 mesos
Consulteu el preu

Descripció

Matrícula oberta!!.
El curs de Màrqueting de Cercadors, Social Media i Analítica us ofereix una visió completa dels cercadors per poder dur a terme accions de màrqueting així com l'optimització en xarxes socials.
Canvia el teu futur professional. Matricula't ara!
Converteix-te en professional de Màrqueting de Cercadors, Social Media i Analítica en 8 mesos.
Aprèn amb professorat amb àmplia experiència al sector.
Accedeix a la borsa de treball internacional de la UOC.
Ara amb finançament 100% sense interessos.
Per què escollir aquest programa?
E-marketing i e-commerce

Aquesta assignatura proporciona una primera introducció a la revolució digital i la seva influència sobre el màrqueting. Analitza com la xarxa facilita a una empresa la gestió i la creació de publicitat al marge d'agències o suports, i la democratització de la publicitat a la web 2.0. Aquesta assignatura detalla les diferències entre màrqueting tradicional i màrqueting en línia, i explica com adaptar el pla de màrqueting a internet i com fer accions mitjançant el correu electrònic (màrqueting de permís) i utilitzar el màrqueting viral i l'advergaming (jocs publicitaris). Permet conèixer també com implementar una plataforma de comerç electrònic, les plataformes de codi obert i les eines per fidelitzar i implicar els clients en una botiga en línia, abordant el concepte de CRM (gestió de relacions amb els clients).
Analítica web, monitorització, posicionament i màrqueting a cercadors Els cercadors són una destinació massiva per resoldre problemes i necessitats. Són una oportunitat perquè les marques i organitzacions es facin visibles precisament on busquen els usuaris i en el moment concret en què sorgeix una necessitat. Aquesta assignatura desenvolupa les tècniques tant de SEO com de SEM per optimitzar els espais de la marca: blocs, fòrums, perfils socials com Facebook, LinkedIn, Twitter i Google Plus; marcadors socials; sistemes de geolocalització com Google Place, Google Maps o Foursquare, i plataformes de vídeo com YouTube i Vimeo, i per atraure un nombre més gran d'usuaris. Aquest mètode se sol anomenar optimització de mitjans socials (SMO). També analitza com aquests mitjans socials amplien l'impacte de les accions de màrqueting, les fases que cal seguir per definir una estratègia i el posicionament a la xarxa, com utilitzar cada plataforma (màrqueting a mitjans socials) i com el coneixement de l'analítica web facilita el mesurament, avaluació i explicació de les dades obtingudes.

Requisits


 

Metodologia

Formació 100% online.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Durada: 8 mesos. Data inici: 25 de setembre 2023. Matrícula oberta!!.

Objectius

  • Planificar un pla de màrqueting electrònic, des dels objectius fins a les eines necessàries i la seva implementació.
  • Aplicar les eines que proporciona l'entorn web 2.0 en el desenvolupament d'estratègies de màrqueting i comunicació persuasiva al web col·laboratiu.
  • Triar apropiadament les eines de comunicació i promoció en línia més adequades per a cada situació.
  • Comprendre i valorar els aspectes clau en el disseny i l'execució d'una botiga en línia per desenvolupar-los posteriorment, des de la captació d'usuaris fins a la venda i la fidelització posterior.
  • Comprendre i valorar els aspectes clau de l'analítica web per trobar els indicadors de rendiment, definir-ne els objectius, establir un quadre de comandament i interpretar els resultats per convertir les dades en accions.
  • Saber analitzar un lloc web per poder definir i implementar un pla d'optimització de motors de cerca (SEO) amb èxit, monitoritzar-lo i mantenir els resultats del pla mitjançant el seguiment.
  • Dissenyar, planificar, configurar i executar campanyes de màrqueting a motors de cerca (SEM) i xarxes de Display, des de la definició d'objectius i aplicació dels formats disponibles fins al mesurament de resultats.
  • Comprendre i valorar els aspectes clau del web social i de l'optimització de mitjans socials per idear, planificar i implementar una estratègia de xarxes socials.

Titulació obtinguda

Titulació pròpia Certificat UOC de Formació Contínua.

Perspectives laborals

Perfil professional: El curs de SEO i Social Media de l'Institut de Màrqueting Online (UOC Xtended Studies) capaciten per exercir funcions de responsabilitat a les àrees de màrqueting i comunicació amb especialització en el màrqueting en cercadors (posicionant els llocs web i fent campanyes de publicitat tant en cercadors com a les xarxes de Display). La persona titulada serà capaç d'idear estratègies de màrqueting i mitjans socials, dissenyant operatives, canals i eines de comunicació, promoció, fidelització, diàleg i venda, monitoritzant la presència de la marca a les xarxes socials, analitzant el lloc web, posicionant-lo als cercadors (SEO), realitzant campanyes de publicitat als mitjans digitals, mesurant els seus resultats i actuant en conseqüència.

Promocions

Pagament fraccionat en quotes.

Preu

Consulteu el preu
A consultar (beques, ajuts i finançament disponible).

Borsa de treball

Accedeix a la borsa de treball internacional de la UOC.

Professorat

Professorat amb àmplia experiència al sector.
Curs Professionalitzador de Màrqueting de Cercadors, Social Media i Analítica (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Cursos més populars
X