Professor d'Autoescola

AULACAT (Girona)

Descripció

Tens el permís de conduir B? , T'agradaria ensenyar a altres a conduir, des que t'ho vas treure tu, has pensat que aquesta feina la podries fer tu, doncs no esperis més temps i decideix-te ja. És un treball amb gran demanda molt gratificant i molt * remunerat.

De forma bianual tant Direcció General de Trànsit (des de Madrid) com el Servei Català de Trànsit (des de Catalunya) convoquen les proves per al'obtenció del títol aptitudinal en Educació Vial que certifica els professionals que poden estar al capdavant d'una autoescola.

Descripció

El Mètode de formació Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema per a la teva preparació, podem adaptar a la teva situació personal.

Temari

Consultar.

Destinataris

A aquelles persones que vulguin plantejar-se treballar de professor d'autoescola i ser professionals de la formació viària.
A totes aquelles persones que els agradi l'ensenyament, i vulguin una opció laboral amb moltes possibilitats .... Pots ser professor i fer classes TEÒRIQUES o pràctiques, o plantejar la possibilitat de tenir la teva pròpia autoescola en un sector on SEMPRE hi haurà demanda.
Quants negocis coneixes on estiguis segur que tindràs clients amb total seguretat?
Les societats avancen i es van creant més necessitats, TENIR EL PERMÍS DE CONDUIR NO ÉS UNA OPCIÓ, .... pensa en això, quantes opcions laborals queden descartades per no tenir el permís de conduir?

Requisits

Estar en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària, Graduat Escolar, similar, equivalent o superior.
Tenir el permís de conduir de la classe B amb una antiguitat mínima de dos anys. Posseir les condicions tant físiques com psíquiques que permeten l'obtenció del permís de la classe C.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Professor d'Autoescola
També et recomanem aquests cursos
X