E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Programa de Desenvolupament Directiu (Part Time)

E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Curs
Presencial
  • Barcelona
11.000 €

Descripció

Els reptes que enfronten actualment els directius, els porten a haver de reinventar les seves estratègies contínuament, amb l'objectiu de desenvolupar nous avantatges competitius transitòries per a la seva organització. La creença que l'avantatge competitiu és sostenible en el temps, ha desaparegut. Els entorns incerts, els continus canvis en les demandes dels consumidors i una major competència internacional, fan que la creació de valor dins de l'organització suposi als directius, el ser capaços de configurar els recursos estratègics d'una forma creativa i innovadora. La innovació i el canvi continu s'han convertit en la constant que una empresa ha d'implementar en el seu dia a dia amb l'objectiu de mantenir-se en posicions competitives i de lideratge.El Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) d'EAE busca dotar al participant amb els coneixements i competències que es requereixen per portar l'organització a una posició única dins de l'entorn en què es desenvolupa. El directiu ha de ser capaç, de gestionar i potenciar els recursos de l'organització de la forma més eficient i efectiva possible. Per a això el PDD, li proveirà de les eines i habilitats que li permetin dissenyar, formular i implementar, estratègies creatives i innovadores per posicionar la seva organització com a empresa líder en el seu sector industrial i la seva comunitat.Cinc raons per realitzar el Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) d'EAE:

1. AAE, la primera escola de negocis d'Espanya a oferir un programa de direcció general.

2. Construcció del coneixement basat en l'experiència pròpia dels participants: El programa està dissenyat perquè l'alumne pugui conjugar les seves vivències professionals amb l'aprenentatge facilitat pel professor, per donar solidesa al coneixement i aconseguir domini de les eines necessàries per assolir les competències de lideratge propostes per a aquest programa.

3. Metodologia del cas: És la metodologia docent principal d'aquest programa, i consisteix a enfrontar al participant amb situacions empresarials reals per tal que aquest les analitzi i proposi les seves pròpies solucions.

4. Desenvolupament de networking: Els estudiants del PDD d'EAE participen en els cicles i programes següents:

• After-work: En la qual emprenedors d'èxit en tots els àmbits comparteixen les seves experiències i aporten la seva visió i consell.

• Cafè & CEO: En el qual cada divendres els alumnes poden compartir un cafè i una xerrada moderada pel degà de l'escola amb el director d'una gran empresa.

• Conferències de Management: A les que alts directius de tots els sectors aporten la seva visió sobre multitud de temes relacionats amb l'actualitat econòmica i empresarial.

5. Programa de Desenvolupament de Carrera Professional: Els alumnes del PDD participen al Employment Executive Partner d'EAE, que consisteix en la realització de seminaris grupals i formacions individuals amb headhunters en els quals es treballen competències i habilitats directives personals.


Veure més

Temari del curs

  • Disseny i Creació d'Avantatges Competitius
  • Global Màrqueting
  • Control i Informació per a la Direcció
  • Managing Compelx Processes
  • Entorn Global i Social de l'Empresa
  • Lideratge de Persones a les Organitzacions

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic.

Durada

Inici: A consultar.

Objetius

Direcció i lideratge: Desenvolupar les competències directives necessàries per liderar totes les àrees que formen una organització. Visió estratègica integral: Aprofundir en la visió estratègica integral de l'empresa per enfortir i optimitzar el procés de presa de decisions. Competitivitat i eficiència: Millorar la gestió empresarial de la companyia, incrementant la competitivitat i eficiència de la mateixa. Optimització de recursos: Professionalitzar la utilització dels recursos disponibles, tant els materials com els humans i financers, i detectar les necessitats de recursos de l'organització. T oma de decisions: Posar a disposició del participant les eines de gestió i management necessàries per a una presa de decisions eficient. Networking professional: Enfortir el networking i posicionament professional gràcies a la relació que s'estableix entre participants, professors i convidats al curs.

Titulació obtinguda

Les persones que completen amb èxit el programa obtindran el títol de Programa de Desenvolupament Directiu per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de Programa de Desenvolupament Directiu per la Universitat Politècnica de Catalunya (si es realitza el programa a Barcelona) o la titulació de Programa de Desenvolupament Directiu per la Universitat Rei Joan Carles (si es realitza a Madrid).

Perspectives laborals

El Servei de Carreres Professionals d'EAE Business School s'encarrega de fomentar i servir com a punt
de trobada entre alumnes, antics alumnes, empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials interessats en contractar professionals d'EAE. Any rere any, aquest servei ajuda a molts dels nostres alumnes a començar una relació professional.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Preu

11.000 €

Avantatges del curs

Valors diferencials:

Programa Residencial en EE. UU: El participant tindrà l'opció, en finalitzar el programa, de realitzar una estada residencial de dues setmanes de durada a la Pace University (New York). Aquest programa residencial té un cost addicional.
Programa Employment Partner Executive: Els participants en l'Executive MBA gaudeixen d'un servei d'assessorament i selecció professional desenvolupat per headhunters, i accés a activitats com el Company Day.
Pla Personal Coaching d'Acompanyament: Els participants en l'Executive MBA tenen a la seva disposició a un coach acreditat, que els orientarà personal i professionalment durant tot el desenvolupament del MBA.
Networking: A través de cicles de trobades amb directius d'altres empreses, com els cicles de Business Networking o Cafè & CEO, els participants poden ampliar la seva xarxa de contactes professionals.

Estades a l'estranger


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Programa de Desenvolupament Directiu (Part Time)

Programa de Desenvolupament Directiu (Part Time)