E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Curs de Programa de Desenvolupament directiu (Part Time)

E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas

Descripció

El PDD, també conegut com el Programa de Desenvolupament Directiu ve a donar resposta als reptes als quals s'enfronten actualment els directius, en un món global i que es mou molt ràpid, els obliguen a haver de reinventar les seves estratègies, eines i capacitats de manera contínua. Tot això amb un objectiu clar: és obligació del directiu desenvolupar avantatges competitius per a la seva organització.

Però, quin tipus d'avantatges? La creença que l'avantatge competitiu és sostenible en el temps ha desaparegut. Els entorns incerts, els continus canvis en les demandes dels consumidors i una major competència internacional, fan que la creació de valor dins de l'organització exigeixi als directius de ser capaços de configurar els recursos estratègics d'una forma creativa i innovadora. La innovació i el canvi continu s'han convertit en la constant que una empresa ha d'implementar en el seu dia a dia, amb l'objectiu de mantenir-se en posicions competitives i de lideratge. És en tots aquests aspectes que el PDD capacita l'estudiant en els coneixements necessaris per poder dur a terme una direcció efectiva.

El Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) d'EAE té com a objectiu dotar el directiu participant dels coneixements i competències necessaris per dur a l'organització a una posició única dins de l'entorn en què es desenvolupa. Així, el PDD busca formar directius capaços de gestionar i potenciar els recursos de l'organització de la forma més eficient i efectiva possible. Per a això, es desenvoluparan les eines i habilitats que permetin dissenyar formular i implementar estratègies creatives i innovadores per posicionar a la seva organització com una empresa líder, tant en el seu sector com en la seva comunitat.

El participant tindrà l'opció, en finalitzar el programa, de realitzar una estada residencial de dues setmanes de durada en Pace University (New York). Aquest programa residencial té un cost addicional.


Veure més

Temari del curs

Mòdul 1 - Disseny i creació d'avantatges competitives-
• Canviant les regles del juego3 ECTS
• Organizational growth through innovation3 ECTS
Mòdul 2 - Global màrqueting-
• Màrqueting products and services3 ECTS
• La xarxa comercial2 ECTS
Mòdul 3 - Control i informació per a la direcció-
• Accounting and control3 ECTS
• Gestió dels recursos financieros3 ECTS
Mòdul 4 - Managing complex processes-
• Supply Management and operations3 ECTS
• Driving the company s digital strategy3 ECTS
Mòdul 5 - Liderant persones a les organitzacions-
• People management i RSC3 ECTS
• Habilitats per al líder actual3 ECTS
Mòdul 6 - Entorn global i social de l'empresa-
• Global environment of business3 ECTS
• Treball de fi de Programa3 ECTS
Mòdul 7 - Minor-
• Minor 10 ECTS
Total crèdits 45 ECTS
Veure més

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través de la seva trajectòria professional i currículum acadèmic.

Durada

Convocatòria oberta: octubre.

Objetius

Direcció i lideratge: Desenvolupar les competències directives necessàries per liderar totes les àrees que formen una organització. Visió estratègica integral: Aprofundir en la visió estratègica integral de l'empresa per enfortir i optimitzar el procés de presa de decisions. Competitivitat i eficiència: Millorar la gestió empresarial de la companyia, incrementant la competitivitat i eficiència de la mateixa. Optimització de recursos: Professionalitzar la utilització dels recursos disponibles, tant els materials com els humans i financers, i detectar les necessitats de recursos de l'organització. T oma de decisions: Posar a disposició del participant les eines de gestió i management necessàries per a una presa de decisions eficient. Networking professional: Enfortir el networking i posicionament professional gràcies a la relació que s'estableix entre participants, professors i convidats al curs.

Titulació obtinguda

Les persones que completen amb èxit el programa obtindran el títol de Programa de Desenvolupament Directiu per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de Programa de Desenvolupament Directiu per la Universitat Politècnica de Catalunya (si es realitza el programa a Barcelona) o la titulació de Programa de Desenvolupament Directiu per la Universitat Rei Joan Carles (si es realitza a Madrid).

Perspectives laborals

El Servei de Carreres Professionals d'EAE Business School s'encarrega de fomentar i servir com a punt
de trobada entre alumnes, antics alumnes, empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials interessats en contractar professionals d'EAE. Any rere any, aquest servei ajuda a molts dels nostres alumnes a començar una relació professional.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Preu

Preu Barcelona: 13300 euros.
Preu Madrid: 13000 euros.

Avantatges del curs

Valors diferencials:

Programa Residencial en EE. UU: El participant tindrà l'opció, en finalitzar el programa, de realitzar una estada residencial de dues setmanes de durada a la Pace University (New York). Aquest programa residencial té un cost addicional.
Programa Employment Partner Executive: Els participants en l'Executive MBA gaudeixen d'un servei d'assessorament i selecció professional desenvolupat per headhunters, i accés a activitats com el Company Day.
Pla Personal Coaching d'Acompanyament: Els participants en l'Executive MBA tenen a la seva disposició a un coach acreditat, que els orientarà personal i professionalment durant tot el desenvolupament del MBA.
Networking: A través de cicles de trobades amb directius d'altres empreses, com els cicles de Business Networking o Cafè & CEO, els participants poden ampliar la seva xarxa de contactes professionals.

Estades a l'estranger


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Programa de Desenvolupament directiu (Part Time)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Programa de Desenvolupament directiu (Part Time)