Programa integral Nancy Tuñon

Curs
Presencial
3 anys
2400 €

Descripció

En l'Estudi Nancy Tuñón apostem per un seguiment individualitzat de cada alumne, per la qual cosa els grups són reduïts (14-16 alumnes). Les classes s'imparteixen en català i castellà, indistintament, perquè t'expressis com et sentis més còmode.

El nostre Pla de formació és fonamentalment pràctic. Entenem que formar-se té a veure amb un procés basat en l'assaig i l'error. Creiem en la crítica compartida per contrastar la pròpia experiència amb la d'altres companys, i en l'avaluació continuada com a mètode idoni de valoració.

Temari

El nostre programa es basa en un entrenament durant el qual assimilaràs diferents tècniques per descobrir els teus mecanismes expressius. Desenvoluparàs l'instint d'actor i uns hàbits escènics que usaràs de manera espontània.

El programa es desenvolupa en tres anys durant els quals s'imparteixen quatre assignatures bàsiques interrelacionades i tres matèries complementàries optatives per a tots els alumnes:


Tècniques d'interpretació
Tècniques vocals
Tècniques corporals
Dicció catalana i castellana

T'oferim una flexibilitat horària que et permet combinar la nostra formació amb altres activitats. Pots triar entre diferents horaris (demà, tarda o nit) i la freqüència que millor et convingui: dos, tres, o quatre dies per setmana.

L'avaluació és continuada i cada professor explica als seus alumnes les conclusions de les seves observacions.

Destinataris

Tota persona interessada en aquest camp

Preu

2400 €
Si es realitza el pagament de forma integral en començar l'any: 2.300 en primer i segon i 2.100 en tercer curs
Campus i seus: Nancy Tuñón
Nancy Tuñón
Mozart 19-21 08012 Barcelona
Cursos més populars
X