EAE Distància Semipresencial - UB

Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses

EAE Distància Semipresencial - UB

Descripció

Adquireix una visió global i integradora de l'exercici diari de la gestió empresarial i de totes les àrees i aspectes relacionats amb l'àmbit de l'administració. El Programa Universitari Superior en Direcció i Administració d'Empreses (PDAE) et permet reforçar i ampliar aquests coneixements, ja que la seva metodologia permet una aplicació real en el desenvolupament del negoci.

El programa s'ofereix en la modalitat semipresencial / blended i està orientat a persones que administren PIMES, emprenedors i autònoms. Sense horaris fixos. Un aprenentatge flexible i individual, en què l'alumne té el suport i seguiment de docents i professionals per millorar la seva formació empresarial.

És fonamentalment pràctic i interactiu, i capacita l'alumne per:

 • Comprendre la interrelació entre totes les àrees de l'empresa i dirigir de manera eficaç i òptima la seva gestió.

 • Crear i desenvolupar una empresa pròpia.

 • Entendre les noves tendències i afrontar el lideratge dels canvis: convertir oportunitats en avantatges competitius.


Metodologia

El model pedagògic del Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses (PDAE) es fonamenta en l'aprenentatge flexible, personalitzat, dinàmic i pràctic per part de l'alumne. La metodologia semipresencial o blended combina la flexibilitat de la formació a distància en línia a través del campus virtual amb avantatges de la formació presencial, com classes presencials i tutories personalitzades.

Classes presencials:

Basades en casos d'èxit empresarial, que presenten a l'alumne estratègies reals d'èxit dins de la gestió empresarial. Així, els alumnes reforcen i comparteixen els aprenentatges adquirits tant en grup com a nivell individual. Al mateix temps, posen en comú experiències útils a nivell professional. L'alumne pot escollir 20 d'entre més de 90 sessions presencials, que giren al voltant de temes sobre Direcció o Management aplicats a àrees com el màrqueting, els recursos humans o les Finances.

Tutories personalitzades one to one:

Com a alumne, tindràs a la teva disposició el suport personal d'un expert en les tutories one to one per aprofundir en els diferents aspectes del programa, desenvolupar el teu projecte final (pla de negoci o d'àrea funcional), i / o realitzar sessions de coaching.Carnet de l'alumne d'EAE i UBPodràs beneficiar-te de múltiples avantatges i serveis associats a la comunitat d'alumnes d'aquestes dues institucions formatives: avantatges internes i també avantatges exclusius d'empreses col · laboradores en activitats d'oci, productes financers, etc.Borsa de TreballLa Borsa de treball d'EAE i l'IL3-UB gestiona ofertes laborals i currículum del col · lectiu de professionals que es forma amb aquest programa. Treballa amb empreses, institucions i organitzacions de prestigi i renom nacional i internacional.A més, els membres podran informar sobre activitats d'interès per al seu desenvolupament professional: fires d'ocupació, presentacions d'empreses, etc.
Veure més

Temari del curs

 •  Estratègia Empresarial
 •  Màrqueting
 •  Comptabilitat i Finances
 •  Control de Gestió
 •  Recursos Humans
 •  Habilitats Directives
 •  Logística, Operacions i Qualitat
 •  Casos d'èxit empresarial
 •  Mòduls Online

Durada

Té una càrrega lectiva de 27 crèdits ECTS (European Credit Transfer System).

Titulació obtinguda

Un cop superat l'examen final presencial del Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses (PDAE), l'alumne obtindrà una doble titulació d'EAE i l'IL3-UB. Aquest examen presencial es realitza a les seus d'EAE de Barcelona i Madrid.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses