Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses

EAE Distància Semipresencial - UB

Descripció

Adquireix una visió global i integradora de l'exercici diari de la gestió empresarial i de totes les àrees i aspectes relacionats amb l'àmbit de l'administració. El Programa Universitari Superior en Direcció i Administració d'Empreses (PDAE) et permet reforçar i ampliar aquests coneixements, ja que la seva metodologia permet una aplicació real en el desenvolupament del negoci.
El programa s'ofereix en la modalitat semipresencial / blended i està orientat a persones que administren PIMES, emprenedors i autònoms. Sense horaris fixos. Un aprenentatge flexible i individual, en què l'alumne té el suport i seguiment de docents i professionals per millorar la seva formació empresarial.
És fonamentalment pràctic i interactiu, i capacita l'alumne per:
 • Comprendre la interrelació entre totes les àrees de l'empresa i dirigir de manera eficaç i òptima la seva gestió.
 • Crear i desenvolupar una empresa pròpia.
 • Entendre les noves tendències i afrontar el lideratge dels canvis: convertir oportunitats en avantatges competitius.
Metodologia
El model pedagògic del Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses (PDAE) es fonamenta en l'aprenentatge flexible, personalitzat, dinàmic i pràctic per part de l'alumne. La metodologia semipresencial o blended combina la flexibilitat de la formació a distància en línia a través del campus virtual amb avantatges de la formació presencial, com classes presencials i tutories personalitzades.
Classes presencials:
Basades en casos d'èxit empresarial, que presenten a l'alumne estratègies reals d'èxit dins de la gestió empresarial. Així, els alumnes reforcen i comparteixen els aprenentatges adquirits tant en grup com a nivell individual. Al mateix temps, posen en comú experiències útils a nivell professional. L'alumne pot escollir 20 d'entre més de 90 sessions presencials, que giren al voltant de temes sobre Direcció o Management aplicats a àrees com el màrqueting, els recursos humans o les Finances.
Tutories personalitzades one to one:
Com a alumne, tindràs a la teva disposició el suport personal d'un expert en les tutories one to one per aprofundir en els diferents aspectes del programa, desenvolupar el teu projecte final (pla de negoci o d'àrea funcional), i / o realitzar sessions de coaching.

Carnet de l'alumne d'EAE i UB

Podràs beneficiar-te de múltiples avantatges i serveis associats a la comunitat d'alumnes d'aquestes dues institucions formatives: avantatges internes i també avantatges exclusius d'empreses col · laboradores en activitats d'oci, productes financers, etc.

Borsa de Treball

La Borsa de treball d'EAE i l'IL3-UB gestiona ofertes laborals i currículum del col · lectiu de professionals que es forma amb aquest programa. Treballa amb empreses, institucions i organitzacions de prestigi i renom nacional i internacional.

A més, els membres podran informar sobre activitats d'interès per al seu desenvolupament professional: fires d'ocupació, presentacions d'empreses, etc.

Temari

 •  Estratègia Empresarial
 •  Màrqueting
 •  Comptabilitat i Finances
 •  Control de Gestió
 •  Recursos Humans
 •  Habilitats Directives
 •  Logística, Operacions i Qualitat
 •  Casos d'èxit empresarial
 •  Mòduls Online

Durada

Té una càrrega lectiva de 27 crèdits ECTS (European Credit Transfer System).

Titulació obtinguda

Un cop superat l'examen final presencial del Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses (PDAE), l'alumne obtindrà una doble titulació d'EAE i l'IL3-UB. Aquest examen presencial es realitza a les seus d'EAE de Barcelona i Madrid.

Borsa de treball

Borsa de treball disponible.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses
També et recomanem aquests cursos
X