EAE Distància Semipresencial - UB

Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses

EAE Distància Semipresencial - UB

Curs
On-line | Distància
consultar preu

Descripció

Adquireix una visió global i integradora de l'exercici diari de la gestió empresarial i de totes les àrees i aspectes relacionats amb l'àmbit de l'administració. El Programa Universitari Superior en Direcció i Administració d'Empreses (PDAE) et permet reforçar i ampliar aquests coneixements, ja que la seva metodologia permet una aplicació real en el desenvolupament del negoci.El programa s'ofereix en la modalitat a distància / en línia i està orientat a persones que administren PIMES, emprenedors i autònoms. Sense horaris fixos ni desplaçaments. Un aprenentatge flexible i individual, en què l'alumne té el suport i seguiment de docents i professionals per millorar la seva formació empresarial.És fonamentalment pràctic i interactiu, i capacita l'alumne per: • Comprendre la interrelació entre totes les àrees de l'empresa i dirigir de manera eficaç i òptima la seva gestió.


 • Crear i desenvolupar una empresa pròpia.


 • Entendre les noves tendències i afrontar el lideratge dels canvis: convertir oportunitats en avantatges competitius.


Té una càrrega lectiva de 27 crèdits ECTS (European Credit Transfer System).

Carnet de l'alumne d'EAE i UBPodràs beneficiar-te de múltiples avantatges i serveis associats a la comunitat d'alumnes d'aquestes dues institucions formatives: avantatges internes i també avantatges exclusius d'empreses col · laboradores en activitats d'oci, productes financers, etc.Borsa de TreballLa Borsa de treball d'EAE i l'IL3-UB gestiona ofertes laborals i currículum del col · lectiu de professionals que es forma amb aquest programa. Treballa amb empreses, institucions i organitzacions de prestigi i renom nacional i internacional.A més, els membres podran informar sobre activitats d'interès per al seu desenvolupament professional: fires d'ocupació, presentacions d'empreses, etc.
Veure més

Temari del curs

 •  Estratègia Empresarial
 •  Màrqueting
 •  Comptabilitat i Finances
 •  Control de Gestió
 •  Recursos Humans
 •  Habilitats Directives
 •  Logística, Operacions i Qualitat
 •  Casos d'èxit empresarial
 •  Mòduls Online
Veure més

Metodologia

El model pedagògic del Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses (PDAE) es fonamenta en l'aprenentatge flexible, personalitzat, dinàmic i pràctic per part de l'alumne a través d'una metodologia a distància / en línia a través del campus virtual, totalment flexible i adaptada a les necessitats i als objectius professionals i personals de l'alumne. L'alumne és el centre de tota l'activitat formativa, organitzada a partir de set eixos pedagògics:

Assessor docent actiu
Campus virtual
Aula de debat i anàlisi
Mòduls en línia
Casos d'èxit empresarial
Suports multimèdia i simuladors
Pla de negoci o d'àrea funcional

Titulació obtinguda

Un cop superat el amb èxit el Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses (PDAE), l'alumne obtindrà una doble titulació d'EAE i l'IL3-UB.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses

Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses