EAE Distància Semipresencial - UB

Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses

EAE Distància Semipresencial - UB

Descripció

Adquireix una visió global i integradora de l'exercici diari de la gestió empresarial i de totes les àrees i aspectes relacionats amb l'àmbit de l'administració. El Programa Universitari Superior en Direcció i Administració d'Empreses (PDAE) et permet reforçar i ampliar aquests coneixements, ja que la seva metodologia permet una aplicació real en el desenvolupament del negoci.El programa s'ofereix en la modalitat a distància / en línia i està orientat a persones que administren PIMES, emprenedors i autònoms. Sense horaris fixos ni desplaçaments. Un aprenentatge flexible i individual, en què l'alumne té el suport i seguiment de docents i professionals per millorar la seva formació empresarial.És fonamentalment pràctic i interactiu, i capacita l'alumne per: • Comprendre la interrelació entre totes les àrees de l'empresa i dirigir de manera eficaç i òptima la seva gestió.


 • Crear i desenvolupar una empresa pròpia.


 • Entendre les noves tendències i afrontar el lideratge dels canvis: convertir oportunitats en avantatges competitius.


Té una càrrega lectiva de 27 crèdits ECTS (European Credit Transfer System).

Carnet de l'alumne d'EAE i UBPodràs beneficiar-te de múltiples avantatges i serveis associats a la comunitat d'alumnes d'aquestes dues institucions formatives: avantatges internes i també avantatges exclusius d'empreses col · laboradores en activitats d'oci, productes financers, etc.Borsa de TreballLa Borsa de treball d'EAE i l'IL3-UB gestiona ofertes laborals i currículum del col · lectiu de professionals que es forma amb aquest programa. Treballa amb empreses, institucions i organitzacions de prestigi i renom nacional i internacional.A més, els membres podran informar sobre activitats d'interès per al seu desenvolupament professional: fires d'ocupació, presentacions d'empreses, etc.
Veure més

Temari del curs

 •  Estratègia Empresarial
 •  Màrqueting
 •  Comptabilitat i Finances
 •  Control de Gestió
 •  Recursos Humans
 •  Habilitats Directives
 •  Logística, Operacions i Qualitat
 •  Casos d'èxit empresarial
 •  Mòduls Online
Veure més

Metodologia

El model pedagògic del Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses (PDAE) es fonamenta en l'aprenentatge flexible, personalitzat, dinàmic i pràctic per part de l'alumne a través d'una metodologia a distància / en línia a través del campus virtual, totalment flexible i adaptada a les necessitats i als objectius professionals i personals de l'alumne. L'alumne és el centre de tota l'activitat formativa, organitzada a partir de set eixos pedagògics:

Assessor docent actiu
Campus virtual
Aula de debat i anàlisi
Mòduls en línia
Casos d'èxit empresarial
Suports multimèdia i simuladors
Pla de negoci o d'àrea funcional

Titulació obtinguda

Un cop superat el amb èxit el Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses (PDAE), l'alumne obtindrà una doble titulació d'EAE i l'IL3-UB.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Programa Superior Universitari en Direcció i Administració d'Empreses