Programa Superior Universitari en Direcció Financera i Control

Curs
Semi-presencial
Consulteu el preu

Descripció

Aprofundeix en coneixements de l'entorn empresarial de vital importància com el control de la despesa i la inversió, la comptabilitat i el control de la gestió.

Mitjançant l'estudi de casos pràctics, aprendràs a desenvolupar la teva activitat en l'àrea de les finances i el control de despeses de petites i mitjanes empreses (PIMES), a més de conèixer les novetats del nou Pla Comptable de 2008, imprescindible per al desenvolupament d'aquesta activitat.

El Programa Superior Universitari en Direcció Financera i Control (PDFC) basa el seu èxit en el seguiment individualitzat per part de professors i docents, a més d'una metodologia flexible i individualitzada, sense horaris fixos.

Està dirigit a responsables de comptabilitat i finances de petites i mitjanes empreses (PIMES), i professionals que vulguin especialitzar la seva carrera professional, la modalitat semipresencial / blended d'aquest curs permet una major assimilació dels conceptes tractats.

En estar basat en aplicacions pràctiques i interactives, el programa aporta a l'alumne els coneixements necessaris per:
 • Formular i dirigir l'estratègia i la política financera de l'empresa en base a l'entorn econòmic.
 • Dirigir un departament de finances, econòmic-financer, de comptabilitat i de control de gestió de l'empresa.
 • Adquirir les competències necessàries per diagnosticar la situació econòmica i financera de la companyia a través de ràtios clau que ajudin a la presa de decisions.
 • Dissenyar i implementar estratègies, a més de polítiques financeres i comptables.
 • Desenvolupar coneixements, capacitats i habilitats que permetin ocupar llocs de responsabilitat a nivell directiu, vinculats a l'àrea economicofinancera.
El programa compta amb una càrrega lectiva de 21 crèdits ECTS (European Credit Transfer System).

Metodologia

El model pedagògic del Programa Superior Universitari en Direcció Financera i Control (PDFC) es fonamenta en l'aprenentatge flexible, personalitzat, dinàmic i pràctic per part de l'alumne. La metodologia semipresencial o blended combina la flexibilitat de la formació a distància? en línia a través del campus virtual amb avantatges de la formació presencial, com classes presencials i tutories personalitzades.

- Classes presencials

Basades en casos d'èxit empresarial, que presenten a l'alumne estratègies reals d'èxit dins de la gestió empresarial. Així, els alumnes reforcen i comparteixen els aprenentatges adquirits tant en grup com a nivell individual. Al mateix temps, posen en comú experiències útils a nivell professional. L'alumne pot escollir 20 d'entre més de 90 sessions presencials, que giren al voltant de temes sobre Direcció o Management aplicats a àrees com el màrqueting, els recursos humans o les Finances.

- Tutories personalitzades one to one

Com a alumne, tindràs a la teva disposició el suport personal d'un expert en les tutories one to one per aprofundir en els diferents aspectes del programa, desenvolupar el teu projecte final (pla de negoci o d'àrea funcional), i / o realitzar sessions de coaching.

Carnet de l'alumne d'EAE i UB

Podràs beneficiar-te de múltiples avantatges i serveis associats a la comunitat d'alumnes d'aquestes dues institucions formatives: avantatges internes i també avantatges exclusius d'empreses col · laboradores en activitats d'oci, productes financers, etc.

Borsa de Treball

La Borsa de treball d'EAE i l'IL3-UB gestiona ofertes laborals i currículum del col · lectiu de professionals que es forma amb aquest programa. Treballa amb empreses, institucions i organitzacions de prestigi i renom nacional i internacional.

A més, els membres podran informar sobre activitats d'interès per al seu desenvolupament professional: fires d'ocupació, presentacions d'empreses, etc.

Temari

 •  Estratègia Empresarial
 •  Mercats Financers
 •  Mòduls Online
 •  Comptabilitat i Finances
 •  Habilitats Directives
 •  Finances / Ctrl. gestió
 •  Casos d'èxit empresarial

Titulació obtinguda

Un cop superat l'examen final presencial del Programa Superior Universitari en Direcció Financera i Control (PDFC), l'alumne obtindrà una doble titulació d'EAE i l'IL3-UB. Aquest examen presencial es realitza a les seus d'EAE de Barcelona i Madrid.

Borsa de treball

Sí.
Campus i seus: EAE Distància Semipresencial - UB
EAE Distància Semipresencial - UB
(Barcelona)
Cursos més populars
X