EAE Distància Semipresencial - UB

Programa Superior Universitari en Direcció Financera i Control

EAE Distància Semipresencial - UB

Descripció

Aprofundeix en coneixements de l'entorn empresarial de vital importància com el control de la despesa i la inversió, la comptabilitat i el control de la gestió.Mitjançant l'estudi de casos pràctics, aprendràs a desenvolupar la teva activitat en l'àrea de les finances i el control de despeses de petites i mitjanes empreses (PIMES), a més de conèixer les novetats del nou Pla Comptable de 2008, imprescindible per al desenvolupament d'aquesta activitat.El Programa Superior Universitari en Direcció Financera i Control (PDFC) basa el seu èxit en el seguiment individualitzat per part de professors i docents, a més d'una metodologia flexible i individualitzada, sense horaris fixos.Està dirigit a responsables de comptabilitat i finances de petites i mitjanes empreses (PIMES), i professionals que vulguin especialitzar la seva carrera professional, la modalitat semipresencial / blended d'aquest curs permet una major assimilació dels conceptes tractats.En estar basat en aplicacions pràctiques i interactives, el programa aporta a l'alumne els coneixements necessaris per: • Formular i dirigir l'estratègia i la política financera de l'empresa en base a l'entorn econòmic.


 • Dirigir un departament de finances, econòmic-financer, de comptabilitat i de control de gestió de l'empresa.


 • Adquirir les competències necessàries per diagnosticar la situació econòmica i financera de la companyia a través de ràtios clau que ajudin a la presa de decisions.


 • Dissenyar i implementar estratègies, a més de polítiques financeres i comptables.


 • Desenvolupar coneixements, capacitats i habilitats que permetin ocupar llocs de responsabilitat a nivell directiu, vinculats a l'àrea economicofinancera.


El programa compta amb una càrrega lectiva de 21 crèdits ECTS (European Credit Transfer System).MetodologiaEl model pedagògic del Programa Superior Universitari en Direcció Financera i Control (PDFC) es fonamenta en l'aprenentatge flexible, personalitzat, dinàmic i pràctic per part de l'alumne. La metodologia semipresencial o blended combina la flexibilitat de la formació a distància? en línia a través del campus virtual amb avantatges de la formació presencial, com classes presencials i tutories personalitzades.- Classes presencialsBasades en casos d'èxit empresarial, que presenten a l'alumne estratègies reals d'èxit dins de la gestió empresarial. Així, els alumnes reforcen i comparteixen els aprenentatges adquirits tant en grup com a nivell individual. Al mateix temps, posen en comú experiències útils a nivell professional. L'alumne pot escollir 20 d'entre més de 90 sessions presencials, que giren al voltant de temes sobre Direcció o Management aplicats a àrees com el màrqueting, els recursos humans o les Finances.- Tutories personalitzades one to oneCom a alumne, tindràs a la teva disposició el suport personal d'un expert en les tutories one to one per aprofundir en els diferents aspectes del programa, desenvolupar el teu projecte final (pla de negoci o d'àrea funcional), i / o realitzar sessions de coaching.Carnet de l'alumne d'EAE i UBPodràs beneficiar-te de múltiples avantatges i serveis associats a la comunitat d'alumnes d'aquestes dues institucions formatives: avantatges internes i també avantatges exclusius d'empreses col · laboradores en activitats d'oci, productes financers, etc.Borsa de TreballLa Borsa de treball d'EAE i l'IL3-UB gestiona ofertes laborals i currículum del col · lectiu de professionals que es forma amb aquest programa. Treballa amb empreses, institucions i organitzacions de prestigi i renom nacional i internacional.A més, els membres podran informar sobre activitats d'interès per al seu desenvolupament professional: fires d'ocupació, presentacions d'empreses, etc.
Veure més

Temari del curs

 •  Estratègia Empresarial
 •  Mercats Financers
 •  Mòduls Online
 •  Comptabilitat i Finances
 •  Habilitats Directives
 •  Finances / Ctrl. gestió
 •  Casos d'èxit empresarial
Veure més

Titulació obtinguda

Un cop superat l'examen final presencial del Programa Superior Universitari en Direcció Financera i Control (PDFC), l'alumne obtindrà una doble titulació d'EAE i l'IL3-UB. Aquest examen presencial es realitza a les seus d'EAE de Barcelona i Madrid.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Programa Superior Universitari en Direcció Financera i Control

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Programa Superior Universitari en Direcció Financera i Control