Programa Superior Universitari en Direcció de Màrqueting i Vendes

Curs
On-line | Distància
Consulteu el preu

Descripció

Accedeix als coneixements necessaris per desenvolupar la teva carrera en els entorns del comerç i del màrqueting, a través de l'estudi de casos pràctics de petites i mitjanes empreses (PIMES) del mercat espanyol.
Amb la metodologia del Programa Superior Universitari en Direcció de Màrqueting i Vendes (PDMV) ampliaràs i reforçaràs aquests coneixements a través d'aplicacions de casos reals, a més de gaudir de múltiples avantatges: sense horaris fixos, amb un aprenentatge flexible i individual, i el seguiment de professionals i docents.
La modalitat a distància / en línia afavoreix l'assimilació pràctica dels conceptes tractats de manera ben flexible, i eminentment dirigits a professionals de l'àrea comercial i del màrqueting que necessiten ampliar les seves habilitats i coneixements, així com responsables de petites i mitjanes empreses (PIMES) que han de potenciar les seves estratègies de venda, distribució, publicitat, etc., ia professionals que desitgin enfocar la seva carrera al món del màrqueting.
Es tracta d'un programa eminentment pràctic i interactiu, que aporta coneixements que permeten a l'alumne:
 • Conèixer i aplicar els principis del màrqueting per implementar l'estratègia més adequada en cada cas.
 • Crear i desenvolupar la teva pròpia empresa o dirigir de forma més eficaç teu negoci.
 • Establir les estratègies eficients de màrqueting i comunicació integral que incideixin en el creixement i rendibilitat del negoci.
 • Conèixer les tècniques més utilitzades en el disseny i implementació del Pla de Màrqueting.
 • Desenvolupar una visió global de l'empresa, l'entorn i de la gestió de l'àrea comercial i de màrqueting en les organitzacions.
 • El programa compta amb una càrrega lectiva de 21 crèdits ECTS (European Credit Transfer System).
Carnet de l'alumne d'EAE i UB
Podràs beneficiar-te de múltiples avantatges i serveis associats a la comunitat d'alumnes d'aquestes dues institucions formatives: avantatges internes i també avantatges exclusius d'empreses col · laboradores en activitats d'oci, productes financers, etc.
Borsa de Treball
La Borsa de treball d'EAE i l'IL3-UB gestiona ofertes laborals i currículum del col · lectiu de professionals que es forma amb aquest programa. Treballa amb empreses, institucions i organitzacions de prestigi i renom nacional i internacional.
A més, els membres podran informar sobre activitats d'interès per al seu desenvolupament professional: fires d'ocupació, presentacions d'empreses, etc.

Temari

 •  Estratègia Empresarial
 •  La Venta Personal
 •  Mòduls Online
 •  Màrqueting
 •  Habilitats Directives
 •  Màrqueting Mix
 •  Casos d'èxit empresarial

Metodologia

El model pedagògic del Programa Superior Universitari en Direcció de Màrqueting i Vendes (PDMV) es fonamenta en l'aprenentatge flexible, personalitzat, dinàmic i pràctic per part de l'alumne a través d'una metodologia a distància / en línia a través del campus virtual, totalment flexible i adaptada a les necessitats i als objectius professionals i personals de l'alumne. L'alumne és el centre de tota l'activitat formativa, organitzada a partir de set eixos pedagògics: Assessor docent actiu Campus virtual Aula de debat i anàlisi Mòduls en línia Casos d'èxit empresarial Suports multimèdia i simuladors Pla de negoci o d'àrea funcional

Titulació obtinguda

Un cop superat l'examen final presencial del Programa Superior Universitari en Direcció de Màrqueting i Vendes (PDMV), l'alumne obtindrà una doble titulació d'EAE i l'IL3-UB.
Campus i seus: EAE Distància Semipresencial - UB
EAE Distància Semipresencial - UB
(Barcelona)
Cursos més populars
X