Programa Superior Universitari en Direcció de Recursos Humans

Curs
On-line | Distància
Consulteu el preu

Descripció

Adquireix els coneixements pràctics per desenvolupar la teva activitat en l'àrea de Recursos Humans de petites i mitjanes empreses (PIMES). Converteix-te en una peça clau en un sector que compta amb una important mancança en professionals d'aquesta especialitat.

El Programa Superior Universitari en Direcció en Direcció de Recursos Humans (PDRH) ofereix un ensenyament consolidada a través de l'estudi de casos pràctics, un seguiment individualitzat per part de professors i docents, i una metodologia flexible i individualitzada, sense horaris fixos.

Orientat a professionals amb terceres persones al seu càrrec a l'entorn del departament de Recursos Humans, com a professionals que desitgin progressar en l'àmbit de la petita i mitjana empresa (PIME), aquest curs s'ofereix en modalitat a distància / en línia, el que permet una gran assimilació dels conceptes tractats.

Amb aquest programa, i la seva base pràctica i interactiva, l'alumne podrà:
 • Iniciar o actualitzar la seva formació en l'àrea de Recursos Humans amb la finalitat d'incrementar el seu rendiment professional.
 • Conèixer la metodologia, les capacitats i habilitats directives necessàries per a la gestió de les persones en l'organització.
 • Desenvolupar funcions i procediments necessaris en empreses i institucions per planificar, organitzar, executar i controlar els recursos humans.
 • Conèixer les diferents tècniques de gestió, desenvolupament i implantació eficaç dels recursos humans.
 • Afrontar amb èxit les noves tendències, convertint les oportunitats en avantatges competitius i liderar així el canvi.
La càrrega lectiva d'aquest programa és de 21 crèdits ECTS (European Credit Transfer System).


Carnet de l'alumne d'EAE i UB

Podràs beneficiar-te de múltiples avantatges i serveis associats a la comunitat d'alumnes d'aquestes dues institucions formatives: avantatges internes i també avantatges exclusius d'empreses col · laboradores en activitats d'oci, productes financers, etc.

Borsa de Treball

La Borsa de treball d'EAE i l'IL3-UB gestiona ofertes laborals i currículum del col · lectiu de professionals que es forma amb aquest programa. Treballa amb empreses, institucions i organitzacions de prestigi i renom nacional i internacional.

A més, els membres podran informar sobre activitats d'interès per al seu desenvolupament professional: fires d'ocupació, presentacions d'empreses, etc.

Temari

 •  Recursos Humans
 •  Estratègia Empresarial
 •  Habilitats Directives
 •  Casos d'èxit empresarial
 •  Dirigir persones a l'empresa
 •  Mòduls Online

Metodologia

El model pedagògic del Programa Superior Universitari en Direcció de Recursos Humans (PDRH) es fonamenta en l'aprenentatge flexible, personalitzat, dinàmic i pràctic per part de l'alumne a través d'una metodologia a distància / en línia a través del campus virtual, totalment flexible i adaptada a les necessitats i als objectius professionals i personals de l'alumne. L'alumne és el centre de tota l'activitat formativa, organitzada a partir de set eixos pedagògics: Assessor docent actiu Campus virtual Aula de debat i anàlisi Mòduls en línia Casos d'èxit empresarial Suports multimèdia i simuladors Pla de negoci o d'àrea funcional

Titulació obtinguda

Un cop superat l'examen final presencial del Programa Superior Universitari en Direcció de Recursos Humans (PDRH), l'alumne obtindrà una doble titulació d'EAE i l'IL3-UB.

Borsa de treball

Campus i seus: EAE Distància Semipresencial - UB
EAE Distància Semipresencial - UB
(Barcelona)
Cursos més populars
X