SHE HERENCIA

Programes i Cursos d'estius per a nens i joves

SHE HERENCIA

Curs
Presencial
  • Barcelona

Descripció

Programes i cursos d'estiu per a nens i jovesEls cursos d'estiu a l'estranger són un extraordinari complement que permet la posada en pràctica de l'idioma d'una forma natural i espontània.Això ve determinat pels tipus de programa exposats:? Els programes? Excellence? són cursos residencials que tenen lloc en col · legis que gaudeixen d'un gran prestigi i tradició i que ofereixen una alta qualitat, tant per les seves instal · lacions com pel seu nivell educatiu i de serveis.

? Estades en famílies, combinades amb classes, activitats i excursions.

? Fantàstics campaments internacionals.

? Classes personalitzades vivint a la casa del professor.

Un pas més en l'experiència, és viatjar a Amèrica on la integració dels més petits pot ser en:? Fantàstics campaments americans. Un entorn ideal i segur on els nostres estudiants comparteixen el dia a dia amb els "campers" americans, "viuen en anglès", i practiquen tot tipus d'esports.

? A partir dels 14 anys, i d'acord a la preparació i personalitat de cada estudiant, s'ofereixen una varietat de programes de convivència familiar, amb diferents tipus d'activitats complementàries, classes, excursions, esports.

? A les ciutats amb el millor ambient estudiantil, Boston, San Francisco, Nova York, etc. i amb total supervisió dels monitors, es desenvolupen programes internacionals en prestigioses universitats i "colleges", on els joves se sentiran més propers al seu futur més immediat, la vida universitària.

Els nostres programes de llarga durada, 11 setmanes a Austràlia, i 8 setmanes a Nova Zelanda, permeten a l'estudiant assistir a un trimestre acadèmic en un High School, i conèixer de primera mà la cultura i forma de vida del país convivint amb una família.SHE Herència és pionera en oferir un programa de xinès a la Xina que té una demanda creixent. Està acuradament preparat per als joves que s'han iniciat en l'estudi d'aquesta llengua.Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Programes i Cursos d'estius per a nens i joves

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Programes i Cursos d'estius per a nens i joves