Curs d'Accés a Grau Mitjà Online

Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

Aquest curs permet preparar la prova d'accés a grau mitjà per a què tots els alumnes que
hi participin puguin accedir a qualsevol cicle formatiu de grau mitjà de qualsevol centre de
l'estat espanyol.
El curs consta d'un material didàctic preparat per formadors especialistes en cadascuna de les matèries, que segueix estrictament el temari marcat pel Departament d'Ensenyament per cada assignatura, i que s'enfoca a la superació de la prova, fet que ajuda a tenir un alt índex d'aprovats. A més dels materials, tindràs tutors especialistes que faran classes dels punts més importants de cada assignatura a través de la pissarra virtual, la planificació setmanal dels continguts a treballar, resoldran dubtes a mesura que avancis amb el curs, comprovaran l'evolució mitjançant simulacions de proves...

Campus virtual
Tots els alumnes tindran accés al curs a través del campus virtual, amb flexibilitat horària total per realitzar el curs i fer les consultes als tutors. Al campus hi trobaràs:
  • Informació general de la prova, indicacions i suport per realitzar la inscripció.
  • Informació de com treballar els materials i de com afrontar la prova de cada assignatura.
  • Els materials del curs i els exercicis, gran part dels quals són auto-corregibles.
  • Proves d'anys anteriors de totes les matèries i les solucions de les proves.
  • Accés a les classes a distància a través de la pissarra virtual.
  • Fòrums per a fer consultes als tutors i comentar dubtes amb la resta d'alumnes del curs.
  • Espai per a fer consultes directes als tutors.

Temari

Estructura de la prova:
La prova que hauràs de realitzar una vegada finalitzis el curs consta de:
• Part comunicativa i social: català, castellà, anglès i socials.
• Part matemàtica: matemàtiques.
• Part científica i tecnològica: naturals i tecnologia (aquesta part es pot convalidar si s'ha treballat un any cotitzant a la seguretat social).

Requisits

Per poder fer la prova has de tenir 17 anys o més l'any de realització de la prova.

Metodologia

Amb el curs online disposaràs de: Accés al Campus Virtual, on tindràs els materials i exercicis autocorregibles creats per l'equip de professors de Aurea7, perquè puguis preparar-te per realitzar la prova, en l'horari que millor et vagi. Tutors que t'ajudaran a realitzar la planificació de cada assignatura i realitzaran un seguiment mitjançant simulacions de proves, perquè arribis a l'examen ben preparat. També t'ajudaran a solucionar dubtes que et vagin sorgint, a mesura que vagis introduint temari. Classes en directe dels punts clau de cada assignatura mitjançant la pissarra virtual, que podràs veure en diferit en qualsevol moment del curs. Exàmens d'anys anteriors amb solució, perquè puguis practicar abans de l'examen. Els materials i exercicis segueixen estrictament el temari marcat per la Secretaria d'Universitats i Recerca per a cada assignatura, i s'orienten a la superació de la prova, fet que ajuda a tenir un alt índex d'aprovats.

Durada

El curs s'inicia l'última setmana de setembre, i finalitza un cop s'han realitzat les proves (maig). El curs es pot iniciar passat el mes de setembre, sempre que l'alumne pugui realitzar el curs i la prova satisfactòriament.

Professorat

El contacto entre los tutores y el alumno se realiza de forma personalizada, mediante el correo electrónico o el espacio privado de consultas del campus virtual. En caso de que sea necesario, también se podrán realizar consultas o solicitar clases extras mediante la pizarra virtual (las clases extras con coste adicional).
Campus i seus: Aurea7 Formació
Aurea7 Formació
C/ Sant Josep nº 8, planta 1ª 08242 Manresa (Barcelona)
Cursos més populars
X