CEASFOR

Proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà

CEASFOR

Descripció

Vols treballar en alguns d'aquests sectors ?:

Agrari, Activitats Físiques i Esportives, Administració i Gestió, Arts gràfiques, Comerç i Màrqueting, Electricitat i Electrònica, Fabricació Mecànica, Hostaleria i Turisme, Imatge Personal, Imatge i So, Indústries Alimentàries, Informàtica i Comunicacions, Instal·lació i Manteniment, Fusta, Mobles i Suro, Maritimo - Pesquera, Química, Sanitat, Serveis Socioculturals i a la Comunitat, Tèxtil, Confecció i Pell, Transports i Manteniment, Vidre i Ceràmica, .... però no tens la titulació necessària, i no vas acabar l'ESO.No et preocupis. Cada any el Departament d'Educació convoca les proves d'accés als cicles formatius de Grau Mitjà. Si no tens el Graduat en ESO, tens més de 17 anys i vols tenir un títol professional, CEASFOR et dóna l'oportunitat de preparar-te aquestes proves amb la garantia d'un aprovat segur, d'una manera ràpida i eficaç.

NO deixis passar més temps. Ara és un bon moment per començar a canviar el teu futur.El Mètode de formació CEASFOR, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per la teva preparació, podem adaptar-nos a la teva situació personal.Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat. El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que el nostre centre posa a disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre / Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta les 24 hores dels 365 dies de l'any.
Veure més

Temari del curs

Llengua catalana i castellana

Llengua estrangera

Matemàtiques

Tecnologia

Ciències de la naturalesa

Ciències socials

Educació visual i plàstica

Destinataris

Dirigit a totes aquelles persones que es vulguin matricular en un Cicle Formatiu de Grau Mitjà (FP1) de qualsevol d'aquestes branques però no puguin fer-ho per no tenir el Graduat en ESO.

Requisits

Per presentar-se a la prova cal:
Haver complert els 17 anys o complir-los durant l'any en què es fa la prova.
No tenir el Graduat en ESO.

Metodologia

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol. Fins que finalitzis la teva formació tindràs un tutor i al teu preparador: et guiaran durant tot procés formatiu, faran seguiment dels teus progressos, reforçaran la teva formació amb materials complementaris, avaluaran els teus avenços ... Resoldran tots els teus dubtes en un termini màxim de 24h laborables.
El sistema d'estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic:
1. El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.
2. El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.
3. L'alumne treballa el tema planificat des de casa.
4. El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne plantegi sobre el material treballat.
5. L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot avançar cap al següent objectiu.

Durada

1 any

Titulació obtinguda

Diploma del centre, així com del programa formatiu dels estudis realitzats.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà