Proves d'Accés a Cicles Formatius de Grau Superior

Curs
Presencial | On-line
Consulteu el preu

Descripció

Vols treballar en alguns d'aquests sectors?:

Arts gràfiques, Edificació i obra civil, Electricitat i electrònica, Energia i aigua, Fabricació mecànica, Fusta, moble i suro, Imatge i so, Indústries extractives, Informàtica i comunicacions, Instal · lació i manteniment, marítim-pesquer, Tèxtil, confecció i pell, transport i manteniment de vehicles, vidre i ceràmica. Activitats físiques i esportives, Agrària, Imatge personal, Indústries alimentàries, Química, Sanitat, Administració i gestió, Seguretat i Medi Ambient, Administració i gestió, comerç màrqueting, Hoteleria i turisme, Serveis socioculturals ia la comunitat ...... però no tens els estudis mínims necessaris per accedir a aquestes titulacions. No et preocupis, Cada any el Departament d'Educació convoca les proves d'accés a cicles formatius de Grau Superior. si tens 19 anys o més, o els compleixes l'any de realització de la prova, tens els requisits acadèmics necessaris per a l'accés directe al cicle formatiu que us interessi cursar.
Aulacat et dóna l'oportunitat de preparar aquestes proves amb la garantia d'un aprovat segur, d'una manera ràpida i eficaç.
NO deixis passar més temps. Ara és un bon moment per començar a canviar el teu futur.

Descripció

El Mètode de formació Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema per a la teva preparació, podem adaptar a la teva situació personal.

Temari

Matèries comunes:

1.-Llengua catalana i castellana
2.-Llengua estrangera
3.-Matemàtiques

Matèries específiques:

Cal triar dos segons el cicle formatiu al com es vol accedir

Destinataris

A totes aquelles persones que no tinguin el títol de batxillerat i vulguin matricular-se en un cicle formatiu de Grau Superior (FP2) de qualsevol d'aquestes branques:
Agrari, Activitats Físiques i Esportives, Administració i Gestió, Arts gràfiques, Comerç i Màrqueting, Electricitat i Electrònica, Fabricació Mecànica, Hostaleria i Turisme, Imatge Personal, Imatge i So, Indústries Alimentàries, Informàtica i Comunicacions, Instal · lació i Manteniment, Fusta moble i suro, * Maritimo Pesquera, Química, Sanitat, Serveis socioculturals ia la comunitat, Tèxtil, Confecció i Pell, Transports i Manteniment, Vidre i Ceràmica. I d'aquesta manera millorar considerablement la possibilitats d'accés a món laboral, que cada dia és més exigent.
Campus i seus: AULACAT (Girona)
AULACAT (Girona)
C/ Emili grahit 62 17002 Girona
Cursos més populars
X