Proves d'Accés a la Universitat majors de 25 anys

Curs
On-line
1 any
entre 1000 € i 2500 €

Descripció

Les persones majors de 25 anys que no estiguin en disposició del títol de Batxillerat, o l'equivalent a efectes acadèmics, poden accedir a la universitat superant la Prova d'Accés a la Universitat per als més grans de 25 anys. Aquesta prova la convoca el Departament d'Economia i Coneixement (Universitats) i és comú per a totes les universitats de Catalunya.

Si penses que si poguessis tornar enrere hauries estudiat una carrera, encara tens una oportunitat de dotar el teu currículum d'un títol universitari. CEASFOR et dóna l'oportunitat de preparar-te aquestes proves amb la garantia d'un aprovat segur, d'una manera ràpida i eficaç.
El Mètode de formació CEASFOR, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per la teva preparació, podem adaptar-nos a la teva situació personal.

La prova s'estructura en dues fases:

        
Fase general: igual per a tots els candidats.
        
Fase específica: estructurada en cinc opcions vinculades amb les cinc branques de coneixement en què s'articulen els títols universitaris oficials de grau.A) Fase general:

     Comentari de text
     llengua catalana
     llengua castellana
     Llengua estrangera (a triar entre anglès, francès, alemany, italià o portuguès)


B) Fase específica:

S'estructura en cinc opcions:

A- Arts i Humanitats
B- Ciències
C- Ciències de la Salut
D- Ciències socials i Jurídiques
E- Enginyeria i Arquitectura.

El candidat ha d'escollir una de les cinc opcions. La prova específica consta de dos exercicis corresponents a matèries vinculades a l'opció d'accés triada. En funció de l'opció escollida, el candidat tindrà preferència per accedir als estudis universitaris vinculats a aquella opció.

Temari

Matèries de la part general:
  •          Llengua catalana.
  •          Llengua castellana.
  •          Comentari de textos.
  •          Llengua estrangera.


Matèries de la part específica (cal triar dues en funció de l'opció escollida):

Opció d'Arts i humanitats: Filosofia, Geografia, Història contemporània, Història de l'art i Literatura.
Opció de Ciències: Biologia, Física, Química i Matemàtiques.
Opció de Ciències de la salut: Estadística, Física, Química, Biologia i Matemàtiques.
Opció de Ciències socials i jurídiques: Economia de l'empresa, Matemàtiques, Geografia, Història contemporània i Estadística.
Opció d'Enginyeria i arquitectura: Dibuix tècnic, Economia de l'empresa, Física, Matemàtiques i Química.

Requisits

Tenir 25 anys abans de l'1 d'octubre de l'any de la prova. No haver superat les PAU o equivalent. No estar en possessió d'un títol de tècnic superior d'FP o equivalent. No tenir cap titulació universitària.

Metodologia

El curs de preparació per a les proves d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys s'imparteix amb la modalitat online, pensada perquè puguis decidir on, quan ia quin ritme prefereixes estudiar. El suport per dur a terme aquest ensenyament és el Campus Virtual, una zona privada pels estudiants, una plataforma educativa que la nostra web posa a disposició dels alumnes per potenciar un acostament i que faci més àgil la relació entre el centre i l'alumne. El sistema d'estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic: 1. El tutor online dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne. 2. El tutor online planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir. 3. L'alumne treballa el tema planificat des de casa. 4. El tutor online resol tots aquells dubtes que l'alumne plantegi sobre el material treballat. 5. L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat

Durada

A consultar.

Promocions

Curs bonificable per a treballadors i empreses
Proves d'Accés a la Universitat majors de 25 anys
CEASFOR
Campus i seus: CEASFOR
CEASFOR
C/ President Francesc Macia, 5 43002 Tarragona
Cursos més populars
X