CEASFOR

Proves d'accés a la Universitat (PAU)

CEASFOR

Descripció

Abans de matricular-se per primera vegada a qualsevol dels estudis universitaris, totes les persones que hagin obtingut el títol de batxillerat han de superar una prova d'accés a la universitat (PAU).

L'objectiu de les PAU és valorar la maduresa acadèmica, els coneixements i les competències adquirides en el batxillerat

Les PAU són proves anònimes, idèntiques per a tots els estudiants de Catalunya, i es realitzen simultàniament a fi de garantir al màxim la igualtat d'oportunitats dels estudiants que es presenten.Anualment hi ha dues convocatòries: ordinària (juny) i extraordinària (setembre) i no hi ha límit de convocatòries per superar les PAU.El Mètode de formació CEASFOR, t'ofereix una preparació completament personalitzada per que puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per la teva preparació, podem adaptar-nos a la teva situació personal.Metodologia:El curs de preparació per a les PAU s'imparteix en una modalitat en línia que permet als alumnes estudiar còmodament des de casa, al seu ritme i amb el suport d'un preparador que l'ajudarà i el guiarà durant tota la formació.El sistema d'estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic:1. El preparador dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

2. El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.

3. L'alumne treballa el tema planificat des de casa.

4. El preparador resol tots aquells dubtes que l'alumne plantegi sobre el material treballat.

5. L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot avançar cap al següent objectiu.
A més, el programa es basa en els següents eixos pedagògics:Pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.

Seguiment individualitzat per part del teu preparador durant tota la formació.

Avaluació continua durant tot el curs que t'ajudarà a consolidar els diferents objectius ia detectar les mancances formatives per poder millorar-les.

Proves i exàmens reals de convocatòries anteriors que garanteixen l'aplicabilitat dels coneixements apresos.

Veure més

Temari del curs

La prova d'accés a la universitat s'estructura en dues fases:
  •          una fase general obligatòria
  •          una fase específica de caràcter voluntari


Fase general:
Consta de cinc exercicis:

1. Llengua catalana i literatura
2. Llengua castellana i literatura
3. Llengua estrangera
4. Història o Història de la filosofia
5. Una matèria de modalitat de batxillerat triada per l'estudiant.

Fase específica:
Cada estudiant pot examinar-se d'un màxim de tres matèries de modalitat de batxillerat, diferents a l'examinada en la fase general.
Veure més

Destinataris

A totes les persones que hagin obtingut el títol de batxillerat i vulguin matricular-se per primera vegada a qualsevol dels estudis universitaris, d'aquesta manera millorar considerablement les possibilitats d'accés al món laboral, que cada dia és més exigent.
Veure més

Requisits

Títol de Batxillerat.

Durada

A consular.

Promocions

Curs bonificable per a treballadors i empreses.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Proves d'accés a la Universitat (PAU)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Proves d'accés a la Universitat (PAU)